Θυμάστε την ταινία του Γ. Δαλιανίδη με τον Φαίδωνα Γεωργίτση και τη Ζωή Λάσκαρη, όπου ο φίλος του, τον προειδοποιούσε: «Αυτή μέχρι μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις»;

Ε… κάτι τέτοιο ισχύει και για την Jennifer Aniston. Όχι, προς Θεού δεν υπονοούμε τίποτα για την… τριχοφυΐα της star!!!! Αλλά, να με όλα αυτά που μαθαίνουμε ότι κάνει για το νέο της amore, Justin Theroux, αρχίζουμε και αναρωτιόμαστε, τι άλλο πια θα κάνει για χατίρι του.

Μέχρι την πολυτελέστατη τη βίλα της στο Μπέβερλι Χιλς πούλησε η κοπέλα και τώρα μένει στο… νοίκι και μάλιστα σε ένα… δυαράκι στους λόφους του Hollywood!!!!

Θα μου πείτε ο έρωτας ανθεί και σε μια καμαρούλα μια σταλιά, δύο επί τρία, αλλά βρε παιδί μου κάπως μας κάθεται, ολόκληρη Jennifer να μένει στο δυάρι.

Η ηθοποιός πούλησε πριν ένα μήνα για 38 εκατομμύρια δολάρια τη βίλα της στο Μπέβερλι Χιλς και προτίμησε κάτι πιο… ταπεινό, ένα μικρό σπιτάκι, με δύο υπνοδωμάτια, ένα σαλόνι, λουτρό και κουζίνα.

Σου λέει η Jennifer αποφάσισε ότι η έπαυλή της ήταν… πολύ υπερβολική και ήθελε να κάνει μια στροφή στη ζωή της προς την απλότητα!!!! Τι μου λές;;;

Πάντως δυαράκι, δυαράκι, αλλά την πισινούλα του την έχει. Συν το γεγονός ότι εξασφαλίζει στο ζευγαράκι την απομόνωση και την ησυχία που επιζητά.

Βέβαια το ζεύγος συνεχίζει να ψάχνει για μια πιο μόνιμη κατοικία, ενισχύοντας έτσι τις φήμες που θέλουν τη Jennifer να έχει δαγκώσει για τα καλά τη λαμαρίνα και να ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Justin.

πηγή: Star.gr