current views are: 9

11 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση16:21

Η Βίκυ Καγιά ξεκαθαρίζει: «Η Ιωάννα Μπέλλα είναι εκεί που πρέπει να είναι»

Η Βίκυ μίλησε για την απόφαση των κριτών να μην περάσουν στο διαγωνισμό την Ιωάννα Μπέλλα.

Δημοσίευση 16:21’

Η Βίκυ μίλησε για την απόφαση των κριτών να μην περάσουν στο διαγωνισμό την Ιωάννα Μπέλλα.

Τη Βίκυ Καγιά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» στα παρασκήνια του Greece’ s Next Top Model και μίλησε για την απόφαση των κριτών να μην περάσουν στο διαγωνισμό την Ιωάννα Μπέλλα.

Πολλοί ήταν εκείνοι που ισχυρίστηκαν πως η μελαχρινή καλλονή αδικήθηκε από τους κριτές οι οποίοι εξάντλησαν πάνω της την αυστηρότητά τους καθώς και ότι δικαιώθηκε κατακτώντας τον τίτλο της Star Hellas. «Δεν θεωρώ ότι την αδικήσαμε την Ιωάννα Μπέλλα. Είναι εκεί που πρέπει να είναι! Η Star Hellas είναι μια ωραία γυναίκα! Στο Next Top Model και γενικά στο modeling πρέπει να είσαι ωραίο μοντέλο. Υπάρχει μια πολύ λεπτή ισορροπία μεταξύ της βασίλισσας ομορφιάς και του μοντέλου», είπε η παρουσιάστρια και top model κάνοντας την απόλυτα κατανοητή.

«Ακούτε λίγο να μαθαίνετε. Η Ιωάννα Μπέλλα βγήκε Star Hellas και αυτό είναι που πρέπει να κάνει γιατί είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, που όμως έχει παρέμβει στο πρόσωπό της και δεν μπορούμε να δουλέψουμε με αυτό και να κάνουμε διαφορετικούς χαρακτήρες και να της δώσουμε ένα χαμελεοντικό πρότυπο μοντέλου. δηλαδή να αλλάζει και να κάνει διαφορετικά πράγματα», κατέληξε η Βίκυ Καγιά ελπίζοντας πως δε θα υπάρξουν στο μέλλον άλλες παρανοήσεις.


σχετικα αρθρα