current views are: 9

12 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση10:20

Ευχάριστα νέα για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη: Θα δει το γιο του για πρώτη φορά μετά το τροχαίο!

Ο Χάρης Λεμπιδάκης μίλησε για την εξέλιξη της υγείας του Κωνσταντίνου

Δημοσίευση 10:20’

Ο Χάρης Λεμπιδάκης μίλησε για την εξέλιξη της υγείας του Κωνσταντίνου

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είναι πολύ δυνατός, έχει μεγάλη θέληση για ζωή και ανυπομονεί να ξανά σφίξει στην αγκαλιά του το γιο του και να ζήσει όμορφες οικογενειακές στιγμές. Σχεδόν ένα χρόνο μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε ο παρουσιαστής, όταν συγκρούστηκε με λεωφορείο στην παραλιακή, στις 25 Δεκεμβρίου του 2017, φαίνεται πως η κατάσταση της υγείας είναι καλύτερη.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης, δημοσιογράφος της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε στην εκπομπή για την εξέλιξη της υγείας του Κωνσταντίνου, αναφέροντας: «Είναι καλά, έχει πάρει κιλά, χαμογελάει, καταλαβαίνει, και κινεί κανονικά, χέρια, πόδια. Δεν έχει κανένα πρόβλημα μεγάλο, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς. Όταν έχεις νοσηλευτεί 3,5 μήνες στο νοσοκομείο, από τους οποίους στους 2,5 είσαι στην εντατική, η ζωή σου ξεκινάει από την αρχή. Στο να μάθεις να ακούς, να βλέπεις, να καταλαβαίνεις».

Εκείνο όμως που σίγουρα θα του δώσει τη μεγαλύτερη δύναμη είναι η συνάντηση με το γιο του. «Ο Κωνσταντίνος είναι έτοιμος να δει τον γιο του, για πρώτη φορά, αφού πολύ σύντομα θα υπάρχει αυτή η συνάντηση του γιου με τον μπαμπά», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.