Η Φώφη Μαστροκώστα εκτός από το σκούπισμα, το μαγείρεμα και το πλύσιμο θέλει να καταπιαστεί και με την πολιτική. Ναι καλά διαβάσατε! Η  αδερφή της Γωγώς Μαστροκώστα έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά το συγκεκριμένο ενδεχόμενο: «μου  έχει περάσει άπειρες φορές από το μυαλό όμως δεν έχω βρει κόμμα που να με εκφράζει» αναφέρει στο περιοδικό «ΟΚ».

Η πρώην housewife βλέπετε δεν θέλει να κατέβει στην πολιτική μόνο και μόνο για να κατέβει. Έχει στόχους το κορίτσι θέλει να μπορέσει να βοηθήσει ουσιαστικά. Πάλι καλά που δε μας είπε πως θέλει να κάνει και δικό της κόμμα.

Ως πολιτικοποιημένος άνθρωπος μιλάει και για την οικονομική κρίση. Τι επειδή την είδατε δηλαδή σε βίλες και πισίνες νομίζετε πως δεν την έχει επηρεάσει; Κακώς! Να φανταστείτε πως το κορίτσι κάνει πλέον το μανικιούρ της μόνη της στο σπίτι, μόνο για πεντικιούρ δίνει λεφτά. Και όσον αφορά τις διακοπές; Πάνε τα μεγαλεία. Μία εβδομάδα μόνο πάει να ξεκουραστεί.

Η Φώφη αναφέρεται και στον πρώην πλέον σύζυγό της Μάνθο και λέει πως ποτέ δεν πίστευε πως θα χωρίσουν.« Δεν ξέρω αν θα υπάρξει επανασύνδεση! Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να θέλουν και οι δύο πλευρές. Όταν βλέπεις ότι η άλλη μεριά δεν έχει διάθεση, το αφήνεις» , ξεκαθαρίζει.
πηγή: star.gr