Τον προβλημάτισε το γεγονός ότι έπρεπε να φωτογραφηθεί στο Allοu! Fun Park. «Μπορεί κάποιοι να με χαρακτηρίζουν παιδί, αλλά έχω μεγαλώσει» παραπονέθηκε – και η αλήθεια είναι πως όταν τον γνωρίζεις από κοντά ξαφνιάζεσαι από τη σοβαρότητά του. Μεσημέρι Τρίτης, το λούνα παρκ ήταν γεμάτο κόσμο και τα πιτσιρίκια μαζεύτηκαν γύρω του σαν τις μέλισσες γύρω από το γλυκό. Κι εκείνος, ο «μεγάλος», χαιρόταν σαν παιδί...
Τη Σχολή Mηχανολόγων-Μηχανικών θα την τελειώσεις ποτέ;

Όχι. Την είχα ξεκινήσει, αλλά από τη στιγμή που είχα τη δυνατότητα να κάνω αυτό που μου αρέσει, ως ηθοποιός, δεν με ενδιέφερε να τη συνεχίσω.

 

Θα είχες, όμως, ένα καλό εισόδημα...

Αυτό είναι αλήθεια, γιατί έχει στρωμένη δουλειά ο πατέρας μου, αλλά είμαι καλομαθημένος και δεν μπορώ να κάνω κάτι που δεν μου αρέσει. Άλλωστε, είναι αργά για να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό...

 
Ως μηχανολόγος δηλαδή θα έβγαζες περισσότερα χρήματα;

Αναλόγως. Νομίζω πως, αν αγαπάς αυτό που κάνεις, τα βγάζεις τα λεφτά. Και ένα περίπτερο να ανοίξεις, αν ξέρεις να το δουλεύεις, μπορεί να βγάλεις περισσότερα από ένα μηχανολόγο που δεν του αρέσει η δουλειά του.

 
Το πτυχίο του ηθοποιού το πήρες;

Όχι, ούτε αυτό δεν πήρα. Είχα γραφτεί στη Σχολή Θεοδοσιάδη – μάλιστα, τα δύο πρώτα χρόνια της σχολής που σου προσφέρουν και θεωρητική κατάρτιση τα παρακολούθησα. Στο τρίτο έτος, που είναι προετοιμασία παράστασης, είχα ξεκινήσει να δουλεύω και δεν προλάβαινα να πηγαίνω. Βέβαια, όταν έχεις μαζέψει πάνω από 200 θεατρικά ένσημα, είναι  σαν να έχεις πτυχίο, κι εγώ ήδη τον έχω ξεπεράσει αυτό τον αριθμό. Η δική μας δουλειά, πρακτικά, είναι σαν δέκα πτυχία.

Πηγές: Yupi.gr - Downtown