Ανάμεσα στις εξωτερικές του υποχρεώσεις και τα καθημερινά του γυρίσματα, ο Νίκος προσπαθεί να μετακινηθεί στην Αθήνα με ποδήλατο, «αν και μου παίρνει πολύ χρόνο». Ιδρωμένος και πίνοντας λαίμαργα ένα λίτρο νερό, λέει πως είναι έτοιμος να υποδυθεί –στους Βασιλιάδες του Mega– τον Μηνά, ένα 28άχρονο λαϊκό παιδί, το οποίο έχει σοβαρή σχέση με μια κοπέλα, αλλά είναι και πολύ άπιστο.
Οι εντυπωσιακοί κοιλιακοί και γενικότερα το γυμνασμένο σου σώμα δεν συνέβαλλαν ώστε να πάρεις το ρόλο στο σίριαλ;

Μα γι’ αυτά με επέλεξαν! Εγώ δεν είμαι ηθοποιός, δεν είχα καμία επαφή με το χώρο. Σπούδασα στη Γυμναστική Ακαδημία και, παράλληλα, έδωσα εξετάσεις για τη σχολή φυσικοθεραπείας. Μου έγινε η πρόταση από το κανάλι και σκέφτηκα πως ήταν μια καλή ευκαιρία.


Δηλαδή, το είδες σαν «αρπαχτή»;

Περισσότερο για να βγάζω κάποια παραπάνω χρήματα όσο σπουδάζω. Ωστόσο, το κάνω όσο πιο επαγγελματικά  μπορώ, δεν το κάνω πρόχειρα.

 Αισθάνεσαι μειονεκτικά όταν παίζεις με ηθοποιούς όπως ο Κώστας Κόκλας και οΓεράσιμος Σκιαδαρέσης, οι οποίοι  είναι πολλά χρόνια στο χώρο;

Όχι, δεν νιώθω άσχημα. Προσπαθώ να μάθω από εκείνους και εκείνοι, από την πρώτη στιγμή, με δέχτηκαν με αγάπη.


Στις σχέσεις σου είσαι άπιστος, όπως ο χαρακτήρας που υποδύεσαι;

Είμαι προστατευτικός με τους ανθρώπους που αγαπάω και, όταν έχω μια σχέση, όπως εδώ και ένα χρόνο, τότε αφιερώνομαι. Είμαι πολύ πιστός. Σε αυτό το σημείο διαφέρω πολύ από τον Μηνά, που υποδύομαι στο σίριαλ.

 Έχεις μεγάλη διαφορά ηλικίας με την κοπέλα σου, τη Βασιλική;

Όχι, είμαστε σχεδόν συνομίληκοι. Είναι μόνο τρία χρόνια μεγαλύτερή μου.

Πηγή: Yupi.gr