Όταν πριν από ενάμιση χρόνο ξεκινούσε η σχέση της Χρυσής Βαρδινογιάννη με τον 30χρονο σήμερα ποπ σταρ, Νίνο, το στενό οικογενειακό περιβάλλον της χρυσής κληρονόμου εξέφραζε την έκπληξή του, την ίδια στιγμή που οι κοσμικοί κύκλοι της Αθήνας στοιχημάτιζαν στον σύντομο κύκλο του έρωτά τους. Σήμερα, το ζευγάρι έρχεται να διαψεύσει τις όποιες επιφυλάξεις επισημοποιώντας τη σχέση του με τις ευλογίες της επιχειρηματικής οικογένειας, η οποία μάλιστα άνοιξε για τα καλά τις αγκάλες της στον «Mr. Ειλικρινή» από τη Ρόδο.

Η γοητευτική κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη είπε το «Yes, I do» στον Νίνο σε ένα πριβέ δείπνο το οποίο οργάνωσε ο ίδιος ο τραγουδιστής για την αγαπημένη του πριν από λίγες ημέρες. Ηταν αρχές Αυγούστου όταν ο Νίνο, εν πλήρη μυστικότητα και με ιδιαίτερη φροντίδα, ετοίμασε ένα γεύμα για δύο στο σπίτι των βορείων προαστίων όπου διαμένει το τελευταίο διάστημα με τη Χρυσή. Υπό το φως αμέτρητων κεριών και τους ήχους της αγαπημένης τους μουσικής, ο ποπ σταρ ζήτησε από τη Χρυσή Βαρδινογιάννη να γίνει η γυναίκα της ζωής του περνώντας στο δάχτυλό της ένα κομψό μονόμετρο, αγορασμένο από γνωστό κοσμηματοπωλείο της Αθήνας.

Η αντίδραση του καπετάν Γιώργου

Εκείνη, ενθουσιασμένη από την πρόταση του συντρόφου της, του είπε το «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη. Λίγο αργότερα η γοητευτική κληρονόμος τηλεφώνησε στον πατέρα της για να του ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα. Εκείνος, ιδιαίτερα συγκινημένος, της έδωσε τις ευχές του προσκαλώντας την κόρη του και τον αγαπημένο της σε δείπνο στο σπίτι του στην Εκάλη. Από την άλλη, η μητέρα της Αγάπη Πολίτη, η οποία βρισκόταν στις Σπέτσες -και όχι κάπου αλλού όπως συνηθίζει-, τους ευχήθηκε από το τηλέφωνο δίνοντάς τους ραντεβού αμέσως μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Το ζευγάρι την επόμενη μέρα όντως πήγε για φαγητό στο σπίτι του καπετάνιου που ήταν για την περίσταση φωταγωγημένο, με το τραπέζι να έχει στρωθεί αποκλειστικά για τους τρεις τους. Αν και ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε ήδη γνωριστεί στο παρελθόν με τον κ. Γιώργο Βαρδινογιάννη, αυτό ήταν το πρώτο επίσημο δείπνο τους. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από θερμό, καθώς ο πατέρας της Χρυσής ένιωθε την ευτυχία της πολυαγαπημένης του μοναχοκόρης στο πλευρό του 30χρονου τραγουδιστή.


Πηγή: Πρώτο Θέμα