current views are: 13

24 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση11:17

Η Μίνα Αρναούτη «λύνει» τη σιωπή της: «Είπα στον Παντελίδη να μην τρέχει και εκείνος αύξησε ταχύτητα!»

Μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή Μαζί σου, 2,5 χρόνια μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

Δημοσίευση 11:17’

Μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή Μαζί σου, 2,5 χρόνια μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

Η Μίνα Αρναούτη, μετά την οριστική απόφαση του δικαστηρίου ότι οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο Παντελής Παντελίδης, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή Μαζί σου, 2,5 χρόνια μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

Ο χρόνος γυρίζει πίσω… Η βραδιά του τροχαίου, όλα όσα είχαν προηγηθεί, οι δύσκολες στιγμές που έζησε τους μήνες που ακολούθησαν μετά το δυστύχημα και ο αγώνας που έδωσε για την αποκατάσταση της υγείας της, οι επιθέσεις που δέχθηκε η ίδια στη συνέχεια και η ζωή της σήμερα.

«Ο Παντελής όταν κάθισε στο τιμόνι ήταν σιωπηλός, μια χαρά. Ήρεμος. Δεν είχε κάτι. Δεν μιλούσε. Η Φρόσω καθόταν δίπλα του. Στην αρχή καθόμουν στη μέση και πολύ γρήγορα πήγα και έκατσα δεξιά, γιατί άρχισε να τρέχει. Του είπα Παντελή μην τρέχεις και εκείνος αύξησε ταχύτητα και φοβήθηκα. Έβαλα τη ζώνη μου και δεν προλαβαίνω να σκεφτώ τίποτα. Έρχεται η σύγκρουση. Αν είχε νευριάσει που του είπα να μην τρέχει δεν θα έπρεπε. Αυξήθηκε η ταχύτητα. Είδα ότι έρχεται η σύγκρουση.

Είχα στα 17 ένα ατύχημα και φοβόμουν υπερβολικά την ταχύτητα. Η τελευταία εικόνα που θυμάμαι ήταν ότι γύρναγε το αμάξι. Τις μπάρες να μπαίνουν στο αμάξι. Άκουγα θορύβους, χαλίκια. Μου φαινόταν αιώνας. Θυμάμαι λίγο τη φωνή της Φρόσως που αιφνιδιάστηκε. Έχω μια εικόνα πως φώναζα Παντελή, Παντελή και δεν πήρα απάντηση. Και νόμιζα πως είχε λιποθυμήσει. Το αυτοκίνητο το διαπέρασαν πέντε μπάρες», είπε χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη!

Για τον τραυματισμό της συμπλήρωσε: «Δεν είχα κόκαλα στον θώρακα, μου έφτιαξαν άλλα οστά με ιατρικά υλικά. Όταν έφτασα στον Ευαγγελισμό με το ζόρι μπορούσα να μιλήσω. Δεν ένιωθα το σώμα μου. Τα κόκαλα μου είχαν βγει και είχαν τρυπήσει την μπλούζα μου»

Οι επόμενες ώρες

Η Μίνα Αρναούτη έφθασε στον Ευαγγελισμό με σοβαρά ανοιχτά τραύματα και την ώρα που βρισκόταν στο ασθενοφόρο ρωτούσε αν ήταν καλά ο Παντελής: “Εμένα με τρύπησε μια μπάρα στην πλάτη, έσπασε τα κόκαλα του θώρακα και είχα μια τρύπα στον πνεύμονα 10 εκατοστών, είχα σπασμένο χέρι και μου έλειπε κομμάτι από το οστό στο πόδι. Υποθέτω ότι έγινε από την μπάρα αυτό. Δεν θυμάμαι αν ο Παντελής φορούσε ζώνη, μετά έμαθα ότι δεν φόραγε. Θυμάμαι τον Παντελή αν ήταν πεσμένος αλλά δεν θυμάμαι σε ποια θέση βρισκόταν εκείνη την στιγμή.

Ήμουν ενάμιση μήνα σε καταστολή. Δεν είχα αντιληφθεί την κατάσταση που βρισκόμουν όταν συνήλθα. Ο πνεύμονας επουλώθηκε και γι’ αυτό συνήλθα. Δεν μπορούσα ούτε να βήξω. Είχα την τραχειοτομή και δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω”.

 


σχετικα αρθρα