current views are: 6

31 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση12:02

Η σιθρού φούστα της Μέγκαν Μαρκλ αναστάτωσε το παλάτι

Η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε σε μία από τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις της να φορέσει μία μπλε σιθρού πλισέ φούστα, που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία.

Δημοσίευση 12:02’

Η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε σε μία από τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις της να φορέσει μία μπλε σιθρού πλισέ φούστα, που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία.

Η Μέγκαν Μαρκλ από τότε που μπήκε στη βασιλική οικογένεια της Μ. Βρετανίας, ουκ ολίγες φορές έχει «σπάσει» το Πρωτόκολλο. Η πρώην ηθοποιός εκπαιδεύεται εντατικά στο ρόλο της Δούκισσας, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές, που πηγαίνει κόντρα στις αυστηρές επιταγές του Πρωτοκόλλου, φέρνοντας ενίοτε σε δύσκολη θέση το Παλάτι.

Και μία από αυτές τις φορές, φαίνεται ότι είναι και η πρόσφατη στιλιστική της επιλογή κατά τη διάρκεια της περιοδείας στη Νέα Ζηλανδία. Η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε σε μία από τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις της να φορέσει μία μπλε σιθρού πλισέ φούστα, που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία. Τα κλικ, όπου φαινόταν το πριγκιπικό εσώρουχο της Μαρκλ έδωσαν και πήραν, ενώ κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Μάλιστα, το γεγονός ότι η Δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε ένα τόσο αποκαλυπτικό ρούχο, δεν έμεινε ασχολίαστο ούτε από τα Βρετανικά Μέσα, που δεν είδαν με καλό μάτι την τολμηρή εμφάνισή της. Άλλοι, πάλι, προσπάθησαν να την δικαιολογήσουν, λέγοντας πως ενδεχομένως να φταίει το φως για τις αποκαλύψεις. Όπως και να έχει, όλοι συμφωνούν ότι δεν ήταν και η καλύτερη στιλιστική επιλογή για τη Μέγκαν.

Πριν λίγες ημέρες, πάλι στο πλαίσιο της περιοδείας τους, η Μαρκλ είχε επιλέξει ένα άκρως καλοκαιρινό ρούχο, με μεγάλα σκισίματα, που άφηνε ακάλυπτα τα πόδια της. Και τότε, πάλι, οι φωτογραφίες της είχαν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.

 

 


σχετικα αρθρα