Τα μαλλιά τους τραβάνε για ακόμα μία φορά τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο Buckingham και ο λόγος είναι οι επί μονίμου βάσεως ατασθαλίες του πρίγκιπα Harry. Ο γαλαζοαίματος εντοπίστηκε να διασκεδάζει σε έξαλλους ρυθμούς σε ρέιβ πάρτι, πέφτωντας μάλιστα με τα ρούχα στην πισίνα!

Τι κι αν οι «σκανδαλιές» αυτές είναι συνηθισμένες για κάθε έφηβο και σε πολλούς φαίνονται άκρως φυσιολογικές; Ο Harry είναι «γαλαζοαίματος» και κάτι τέτοια δεν τα «σηκώνει» ο τίτλος...

 Ο τρίτος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην Κροατία και είπε να ξεσκάσει λίγο. Επισκέφθηκε λοιπόν γνωστό club και άρχισε να λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής.

Λίγο τα φώτα, λίγο ο χορός, λίγο το ποτό... ίδρωσε το παλικάρι! Τι να σου κάνει ο 26χρονος; Έβγαλε τα παπούτσια και βούτηξε στην πισίνα! Τόσο απλά...

Σιγά που θα έχαναν την ευκαιρία οι παπαράτσι! Καρέ καρέ απαθανάτισαν την βουτιά του πρίγκιπα, ο οποίος βγήκε «παπάκι» από την πισίνα και συνέχισε τον χορό του ξυπόλυτος!

 Από το βρεγμένο μπλε πουκάμισό του διαγραφόταν το μαύρο του εσώρουχο, αλλά... who cares;

Την «γαλαζοαίματη» βουτιά είδαν από κοντά η παρέα του Harry αλλά και οι περίπου 1.000 θαμώνες του club. Το πώς αντέδρασε η γιαγιά Ελισάβετ όταν διάβασε για τα κατορθώματά του στις βρετανικές ταμπλόιντ παραμένει άγνωστο... Αλλά να δεις που δύο - τρία υπογλώσσια θα τα πήρε η υψηλοτάτη!

Δείτε παρακάτω και άλλες φωτογραφίες με τα «κατορθώματά» του:
 
Πηγή: star.gr