current views are: 10

5 Νοεμβρίου 2018
Δημοσίευση16:17

Μαίρη Συνατσάκη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δε μιλά για τη νέα της σχέση

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για την προσωπική της ζωή και για το λόγο που αυτή τη φορά δε μιλά για εκείνη.

Δημοσίευση 16:17’

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για την προσωπική της ζωή και για το λόγο που αυτή τη φορά δε μιλά για εκείνη.

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του ηθοποιού Αιμιλιανού Σταματάκη.

Αν και κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση τους αλλά ούτε την έχει διαψεύσει η παρουσιάστρια δεν αρνείται πως κάτι τρέχει στη ζωή της απλώς δε θέλει να του δώσει… ονοματεπώνυμο. Μάλιστα, η Μαίρη πριν λίγες μέρες δήλωνε στη εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Δεν θα σου πω. Ό,τι ξέρεις ξέρεις» ενώο Αιμιλιανός στη «Φωλιά των Κου-Κου» ανέφερε «Όλο αυτό είναι υπέροχο…  Δεν σημαίνει όμως ότι εγώ έχω να πω κάτι πάνω σε αυτό».

Χθες το βράδυ, η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Μαριχουάνα Stop» με τους δημοσιογράφους να τη ρωτούν ξανά για την προσωπική της ζωή και για το λόγο που αυτή τη φορά δε μιλά για εκείνη.

«Δε νιώθω σαν να είναι η πρώτη φορά που κρατάω  χαμηλούς τόνους. Πάντα όμως βρισκόμουν μπροστά σε γεγονότα και αναγκαζόμουν να κάνω κάτι. Δηλαδή υπήρξε κάποτε μια φωτογραφία από αγνώστους ανθρώπους που βγήκε και με ανάγκασε να πω πράγματα. Δε νιώθω την ανάγκη να πω τίποτα σε σχέση με αυτό. Αναγνωρίζω πλήρως, ούσα και έξω από το χώρο περίπου δυο χρόνια, ότι δεν νοιάζεται κανένας», είπε.

Όσα για το αν λαμβάνει υπόψιν τη γνώμη του αγαπημένου της για τις αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση απάντησε: «Δεν ακούω πολύ τις γνώμες των ανθρώπων σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνισή μου γιατί στο τέλος της ημέρας θέλω να αρέσω σε μένα. Κάνω ότι αρέσει σε μένα και όχι στους άλλους».

 


σχετικα αρθρα