Νύχτα τρόμου έζησαν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Ηλίας Πανταζόπουλος όταν είδαν τις φλόγες να πλησιάζουν τα σπίτια τους και να τους περικυκλώνουν τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

"Έβλέπα τη φωτιά από το μπαλκόνι μου και ήταν αρκετά τρομακτικό" δήλωσε στην εφημερίδα Espresso η Ντορέττα Παπαδημητρίου και συνέχισε "Ο λόφος που είχε πιάσει φωτιά ήταν μπροστά μας και το έβλεπα όλο αυτό που γινόταν. Ευτυχώς δεν κινδυνεύσαμε, όλα καλά" δήλωσε η ηθοποιός η οποία μάλιστα ανέβασε στη σελίδα της στο twitter φωτογραφία από το σημείο που είχε τυλιχτεί στις φλόγες.

Ευτυχώς λίγο αργότερα η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο. Μία νύχτα αγωνίας πέρασε και ο Ηλίας Πανταζόπουλος καθώς η φωτιά που ξέσπασε στην Άνω Γλυφάδα λόγω των ισχυρών ανέμων έφθασε μέχρι το Πανόραμα Βούλας και απείλησε το σπίτι του.

"Καίγονται τα πάντα γύρω μου. Πακετάρισα πράγματα και είναι τρελό πώς ό,τι αληθινά χρειάζομαι χώρεσε σε μία τσάντα" έγραψε στο twitter του ο γνωστός μάνατζερ στις 3  τα ξημερώματα. Το διαμέρισμα του Ηλία Πανταζόπουλου βρίσκεται στο Πανόραμα Βούλας και είχε μετακομίσει σε αυτό τον περασμένο Οκτώβριο. Την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά ήταν σε νυχτερινό μαγαζί μαζί με τη Ναταλία Γερμανού που αργότερα του έστελνε μηνύματα για να δει αν είναι καλά.