current views are: 5

6 Νοεμβρίου 2018
Δημοσίευση12:58

Ελληνίδα μοντέλο αποκαλύπτει: Μου έδιναν 23.000 ευρώ για μια φωτογράφιση!

Η εντυπωσιακή γυναίκα έκανε πολλές αποκαλύψεις σχετικά με την εμπειρία της από τις φωτογραφήσεις.

Δημοσίευση 12:58’

Η εντυπωσιακή γυναίκα έκανε πολλές αποκαλύψεις σχετικά με την εμπειρία της από τις φωτογραφήσεις.

Το μεσημέρι της Δευτέρας καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά, βρέθηκε η Σάσα Μπάστα η οποία εκτός από τις αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή που μας άφησαν πραγματικά άφωνους έκανε και κάποιες άλλες αποκαλύψεις σχετικά με την εμπειρία της από τις φωτογραφήσεις.

Η Σάσα αποκάλυψε πως ποτέ δεν ήταν επαγγελματίας μοντέλο, ήταν πάντα τραγουδίστρια. Ότι φωτογραφήσεις έκανε, έγιναν λόγω της συμμετοχής της στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη αφού για 5 χρόνια ήταν ένα από τα «κορίτσια του Θέμου».

Στην αρχή η τραγουδίστρια μίλησε για τα τεράστια ποσά που έπαιρνε για κάποιες φωτογραφήσεις «Υπήρξε περιοδικό, που υπάρχει ακόμη, μετά από τρία χρόνια που μου ζήταγαν να φωτογραφηθώ και τους ζήτησα μια τρελή τιμή, 23.000 χιλιάδες ευρώ, το δέχτηκαν. Ήταν πολλά λεφτά. Για αυτό έχω και σπίτι ακόμα».

Η αποκάλυψη όμως που σόκαρε τη Φαίη Σκορδά ήταν άλλη, οι συμβουλές που τις έδιναν για να χάσει κιλά είναι πραγματικά σοκαριστικές «Μας δίναν βαμβάκι να φάμε, αυτό δημιουργεί κορεσμό. Πριν τις φωτογραφήσεις υπήρχαν άνθρωποι του χώρου που πριν από τις φωτογραφήσεις μας μετρούσαν και μπορεί να σου έλεγαν ότι έχεις παραπάνω κιλά και πρέπει να αδυνατίσεις. Εγώ ήμουν πολύ μικρή, το σώμα μου δεν είχε διαμορφωθεί ακόμη, και ρώταγα πως θα χάσω τα κιλά που έβαλα, και μου έλεγαν αυτό τον τρόπο. Το έκανα μια φορά και δεν το ξαναέκανα. Υπάρχουν και χειρότερα γιατί ο πρώτος τρόπος που θα σου πουν είναι με το που φας να βάλει δάχτυλο και να πας στη τουαλέτα να το βγάλεις. Σε συζητήσεις που γίνονται μεταξύ τους off camera όταν ρωτάς τι πρέπει να κάνεις σου λένε αυτό το πράγμα»


σχετικα αρθρα