current views are: 11

7 Νοεμβρίου 2018
Δημοσίευση14:19

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε την απίστευτη απαίτηση της κόρης της Μαρίνας!

Δείτε τι αποκάλυψε!

Δημοσίευση 14:19’

Δείτε τι αποκάλυψε!

Σαράντα οχτώ ημέρες έχουν μείνει μέχρι τα Χριστούγεννα και ήδη βλέπουμε στολισμένες βιτρίνες ενώ δεν είναι λίγα τα σπίτια που έχουν μπει στη διαδικασία να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, κυρίως οικογένειες που έχουν παιδιά.

Η Νάνσυ Παραδεισανού από την εκπομπή «Έλενη» συνάντησε την Αντιγόνη Ψυχράμη και τον Δημήτρη Μακαλιά στο σπίτι τους και στόλισαν το δέντρο. Η δημοσιογράφος έκανε πλάκα λέγοντας πως έβαλε εκείνη το αστέρι στην κορυφή αφού ήταν η πιο ψηλή.

Με αυτή την αφορμή η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τη δική της ιστορία με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και το αστέρι. «Εμείς κάθε χρόνο αυτό το θέμα λύνουμε. Ποιος θα βάλει το αστέρι στην κορυφή. Από τα παιδιά. Γιατί εμείς δεν ασχολιόμαστε. Εδώ μιλάμε για παιδιά. Εδώ μιλάμε για χαμό. Δηλαδή φέτος με έπιασε και η Μαρίνα και μου λέει “εγώ θα βάλω το αστέρι”. Και λέω εγώ που δε θυμάμαι. “Πέρσι ποιος το έβαλε;”. Και μου λέει “εγώ”. “Δε γίνεται πάλι φέτος εσύ”, λέω. Εγώ θα το βάλω», διηγήθηκε η παρουσιάστρια εξηγώντας παράλληλα πως παλαιότερα είχε ρυθμίσει την κατάσταση τώρα όμως δυσκολεύεται. «Παλιότερα το είχα σε μια ροή, ωραία. Τώρα με την άλλη την κριαρίνα που έχει μπει πολύ δυναμικά, κάνω πίσω. Kαι λέω να το πάμε με κλήρωση φέτος», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.