Σε Σουηδό δημοσιογράφο έδωσε συνέντευξη η Έλενα Παπαρίζου, μετά τον χωρισμό της από τον επί 12 χρόνια σύντροφό της, Τόνι Μαυρίδη.
Η 29χρονη τραγουδίστρια τους τελευταίους μήνες που έγινε γνωστός ο χωρισμός της, μένει στη δεύτερη πατρίδα της, τη Σουηδία: «Το ότι λείπω από τη Σουηδία είναι αλήθεια. Αλλά από την άλλη πλευρά εγώ πάντα αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι στη Σουηδία με αγαπάνε και τους αγαπάω. Το έχω νιώσει τον τελευταίο καιρό που είμαι εδώ. Αισθάνομαι σαν να με έχουν αγκαλιάσει όπως όλες τις φορές και το απολαμβάνω» είπε.

Δίνοντας αυτή την απάντηση, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να πουν πως ίσως η ίδια σκέφτεται να μείνει μόνιμα εκεί για να κάνει μια καινούρια αρχή στα προσωπικά, αλλά και στα επαγγελματικά της βήματα. Η ίδια πάντως αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά: «Όχι, σαν βάση είμαι για διακοπές εδώ. Θα αποφασίσω αργότερα να μετακινηθώ πίσω στη Σουηδία, μόνιμα ή όχι» δήλωσε και πρόσθεσε: «Στην πραγματικότητα δεν μπορώ να διαμαρτύρομαι, αλλά αισθάνομαι ότι θα ήταν διασκεδαστικό να κάνω κάτι νέο. Το τι θα κάνω ή δεν θα κάνω θα το δούμε όταν θα έρθει η ώρα».Πηγή: star.gr