Τις διακοπές της στο “νησί των Ανέμων” συνεχίζει η Έλενα Παπαβασιλείου. Η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha, μπορεί να μην έχει καταλήξει ακόμη αναφορικά με τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, η ίδια όμως δείχνει να συνεχίζει χαλαρή και ήρεμη τις διακοπές της στη Μύκονο. Και μάλιστα, δεν τις συνεχίζει μόνη... Εντοπίστηκε να κάνει τις βόλτες της στα σοκάκια της Μυκόνου και να απολαμβάνει τα μπάνια της στις γνωστές παραλίες του νησιού μαζί με τον επιχειρηματία Αλιόσα Γκρίσιν, στο πρόσωπο του οποίου βρήκε τον έρωτα.

Ο 27χρονος και η παρουσιάστρια γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας και αυτή που τους έκανε να έρθουν πιο κοντά ήταν η Κατερίνα Καινούργιου. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν να απολαμβάνουν το πρωινό τους μπάνιο στην παραλία της Ψαρρούς.

Ο Αλιόσα είναι ο γιος του Βασίλη Γκρίσιν, στον οποίο ανήκει η εταιρεία Alpha Grisin που είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο, ενώ λέγεται πως ήταν, από καιρό, θαυμαστής της παρουσιάστριας η οποία με τη σειρά της, εντυπωσιάστηκε από την έντονη προσωπικότητά του.

Επιπλέον, είναι απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών Ψυχικού, κάτοχος Bachelor's degree στο Business Management από το Kings College στο Λονδίνο, ενώ από το 2007 εργάζεται στον όμιλο Άλφα Γκρίσιν και πλέον, έχει αναλάβει καθήκοντα Υπεύθυνου Τομέα Ανάπτυξης Ακινήτων.

To ερώτημα τώρα είναι εάν αυτή η σχέση θα κρατήσει ή πρόκειται για μία απλή καλοκαιρινή περιπέτεια...









Πηγή: t-life.gr