current views are: 8

21 Νοεμβρίου 2018
Δημοσίευση11:53

Πάρις Χίλτον: Χώρισε και ο πρώην της ζητάει πίσω το διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 2 εκατ. δολ.

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται πλέον στα χαρακώματα και ο λόγος είναι το 20 καρατίων διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δημοσίευση 11:53’

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται πλέον στα χαρακώματα και ο λόγος είναι το 20 καρατίων διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ένα πυροτέχνημα που έσβησε είναι όπως όλα δείχνουν η σχέση της Πάρις Χίλτον και του Κρις Ζίλκα. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται πλέον στα χαρακώματα και ο λόγος είναι το 20 καρατίων διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Ήταν τον περασμένο Ιανουάριο όταν ο Κρις χτυπημένος από τον έρωτα έκανε πρόταση γάμου στην Πάρις στο ειδυλλιακό και χιονισμένο Άσπεν. 

Σύμφωνα με το TMZ o ηθοποιός Κρις Ζίλκα ζητάει πίσω το δαχτυλίδι που είχε χαρίσει στην Πάρις Χίλτον καθώς όπως υποστηρίζει εκείνη του είπε να χωρίσουν. «Η είδηση του χωρισμού τους έγινε γνωστή στις αρχές του μήνα», είπε ανώνυμη πηγή στο JustJared και συνέχισε: «Τα σύννεφα στη σχέση τους άρχισαν να φαίνονται πριν από λίγο καιρό».

Με μία φωτογραφία της ίδιας ντυμένη Μέριλιν Μονρόε, η Πάρις Χίλτον έγραψε επιβεβαιώνοντας και η ίδια το χωρισμό: «Πιστεύω ότι όλα γίνονται για ένα σκοπό. Οι άνθρωποι αλλάζουν και έτσι πρέπει να το τελειώσεις. Τα πράγματα πηγαίνουν τόσο λάθος που τα εκτιμάς μόνο όταν πηγαίνουν καλά. Πιστεύεις ψέματα που τελικά μαθαίνεις να εμπιστεύεσαι μόνο τον εαυτό σου. Και καμιά φορά και τα καλά πράγματα καταρρέουν για να έρθουν τα καλύτερα».


σχετικα αρθρα