Σε τρελά κέφια ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο λιμάνι της Πρέβεζας. Είχε σου λέει τέτοια κέφια που κάθισε πάνω στη σκηνή και τραγούδησε μέχρι το ξημέρωμα. Το έλεγε άλλωστε και η ίδια στους θαυμαστές της που πήγαν να την ακούσουν.

«Άντε να καθίσουμε μέχρι το πρωί, μέχρι να βγει ο ήλιος», έλεγε και ξανάλεγε η Νατάσα και μπορεί οι fans της να γούσταραν πολύ αυτή τη… μαραθώνια συναυλία, κάποιοι άλλοι όμως δεν μπορούσαν να κρατήσουν το μάτι τους ανοιχτό από τη νύστα και μετρούσαν ακόμα και τα δευτερόλεπτα για να τελειώσει.

Ποιοι ήταν αυτοί; Μα το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ που είχε στήσει καρτέρι για να κάνει έλεγχο όταν θα τελείωνε η συναυλία.

Και να σου η Νατάσα να λέει την «Κόκκινη Γραμμή» και να σου να λέει το «Φεγγάρι μου», και να σου το κέφι να φουντώνει και τραγουδίστρια και θεατές να μη λένε να ξεκουνηθούν από το λιμάνι της Πρέβεζας.

Ε, κάποια στιγμή εκεί γύρω στις έξι το πρωί το ΣΔΟΕ άρχισε τελικά να κάνει τον έλεγχο. Και μετά από μία ώρα το πόρισμα βγήκε. Όλα καλά. Απόλυτα νόμιμη και η Νατάσα και ο σύλλογος που διοργάνωσε τη συναυλία.

Όχι τίποτε άλλο, να μη βγει ξινό και το κέφι της τραγουδίστριας που τα έδωσε όλα για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της.Πηγή: star.gr