current views are: 11

26 Νοεμβρίου 2018
Δημοσίευση10:39

Έξαλλος ο Καβατζίκης: «Μη με εκνευρίζεις τώρα! Βρωμάει αμορφωτίλα και έλλειψη κουλτούρας αυτό το πράγμα»

Δείτε την έκρηξη του Άρη Καβατζίκη

Δημοσίευση 10:39’

Δείτε την έκρηξη του Άρη Καβατζίκη

Η συνέντευξη της Βίκυς Καγιά σε γνωστό περιοδικό και όσα ανέφερε για τα νέα μοντέλα, προκάλεσαν άφθονες διαφωνίες και ένταση στο Πρω1νό. Πιο συγκεκριμένα έγινε λόγος για την παιδεία των νέων κοριτσιών που εμφανίζονται στο modeling, με αφορμή τις συμμετέχουσες του GNTM.

«Ασχολούνται όλες με instagram για να γίνουν influencers, bloggers, unboxers», είπε ο Άρης Καβατζίκης κατακρίνοντας όσα συμβαίνουν στη σημερινή εποχή. «Κανένα από τα κορίτσια που συμμετέχουν στο GNTM δεν με πείθουν ότι γνωρίζουν από μόδα. Τα κορίτσια ξέρουν να ξεκατινιάζονται υπέροχα, δεν ξέρουν τι σημαίνει μόδα. Συγγνώμη αλλά αυτή είναι η αλήθεια!», είπε για όσες συμμετέχουν στο παιχνίδι.

Η Φαίη Σκορδά είχε αντίθετη άποψη, λέγοντας πως υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης μέσω instagram. Τότε ήρθε και η… έκρηξη του Άρη.

«Όχι Φαίη μου, δεν μπορούν να ενημερωθούν μέσω κινητού! Μη με εκνευρίζεις τώρα. Έχουν μεγαλώσει με κινητά και το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να βλέπουν ποια γδύνεται και ντύνεται στο Instagram […] Τσαντίζομαι γιατί η κάθε ανεπάγγελτη εγινε fashion blogger. Καθόμαστε και ανεχόμαστε την κάθε βλακεία του Instagram. Βρωμάει αμορφωτίλα και έλλειψη κουλτούρας και έχουν γίνει όλες fashion μπλογκούδες», ξέσπασε εν συνεχεία ο γνωστός δημοσιογράφος.


σχετικα αρθρα