current views are: 17

26 Νοεμβρίου 2018
Δημοσίευση17:01

Μαρία Μπακοδήμου: «Με τον Φώτη δεν έχουμε παρεξηγηθεί. Μου κάνει εντύπωση αυτή η παραφιλολογία»

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας σήμερα ήταν καλεσμένη στο Πρω1νό και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τον κουμπάρο της

Δημοσίευση 17:01’

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας σήμερα ήταν καλεσμένη στο Πρω1νό και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τον κουμπάρο της

Το τηλεοπτικό διαζύγιο του επί σχεδόν 20 χρόνων ζευγαριού, Μαρία Μπακοδήμου και Φώτη Σεργουλόπουλου έχει φέρει αναστάτωση και πολλά δημοσιεύματα σχετικά με δυνατή φιλία τους και την προσωπική τους σχέση.

Μάλιστα, μετά τις δηλώσεις του παρουσιαστή για την επιλογή της Μαρίας Μπακοδήμου να παρουσιάσει το «Power of love» αλλά και για την εξέλιξη της σχέσης τους οι φήμες φούντωσαν ακόμα περισσότερο.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας σήμερα ήταν καλεσμένη στο Πρω1νό και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τον κουμπάρο της (η Μαρία έχει βαφτίσει το γιο του Φώτη, Γιώργο) και για την… παραφιλολογία. «Δεν έχουμε τσακωθεί και μου κάνει εντύπωση που έχει γίνει όλη αυτή η παραφιλολογία. Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις εξελίσσονται και διαφοροποιούνται. Αγάπη και εκτίμηση υπάρχει στη σχέση μας και είναι κάτι το οποίο είναι δεδομένο», είπε αρχικά.

Η Φαίη Σκορδά ζήτησε από την καλεσμένη της να σχολιάσει τις δηλώσεις του Φώτη για τις προσωπικές της επιλογές. «Δεν μπορώ να πω εγώ κάτι για κάτι που είπε ο Φώτης. Εμένα είναι μια εκπομπή που μου αρέσει, την αγαπάω, περιμένω να ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν. Ήταν ένα πράγμα που δεν με δυσκόλεψε καθόλου να το υποστηρίξω, ίσα ίσα που σε πολλές άλλες εκπομπές έχω αισθανθεί λίγο δύσκολα να βρεθώ», είπε αποκαλύπτοντας πως «στα τελευταία χρόνια του Φώτης & Μαρία live δυσκολεύτηκα. Αν εσύ μείνεις στο Πρωινό 20 χρόνια είσαι ο εαυτός σου οπότε μπορείς να επαναπροσδιορίζεσαι με τις χρονιές. Όταν είσαι ντουέτο και έχεις κάποιους ρόλους είναι δύσκολο να αλλάξουμε κι οι δυο ταυτόχρονα, οπότε πρέπει να γίνεις μια καρικατούρα για να υποστηρίξεις αυτό που ήσουν πριν. Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία στο ντουέτο».


σχετικα αρθρα