Μέχρι και την Ρούλα Κορομηλά «έφαγε» η οικονομική κρίση, καθώς η παρουσιάστρια δεν θα κάνει πλέον εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο 9», από τη συχνότητα του οποίου είχαμε συνηθίσει να την ακούμε κάθε Σαββατοκύριακο. Η ξανθιά παρουσιάστρια θα απέχει όμως και από την τηλεόραση για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, όπως έχει γίνει γνωστό και θα διατηρήσει στον ΑLPHA τη θέση που έχει ως υπεύθυνη του ψυχαγωγικού προγράμματος.

Η είδηση για το «κόψιμό» της από το ραδιόφωνο, όπως έφερε στη δημοσιότητα το star.gr, δεν άρεσε καθόλου στη Ρούλα, αφού ήταν ένα μέσο που εκείνη αγαπούσε ιδιαίτερα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που το χρησιμοποιούσε για να απαντήσει σε σχόλια επικριτών της.

Παρελθόν από το «Ράδιο 9» αποτελούν όμως και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το ραδιοφωνικό του δίδυμο, Θανάση Πάτρα.

Οι περικοπές που αποφάσισε ο σταθμός είχαν ως θύματα τους δύο άνδρες παρουσιαστές, οι οποίοι αρνήθηκαν να αμείβονται με λιγότερα χρήματα.

Και καλά ο Γρηγόρης έχει εξασφαλισμένο μέλλον στο MEGA, αφού έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα για την ταξιδιωτική εκπομπή που θα παρουσιάσει, ο Πάτρας θα βολευτεί κάπως στον ΑΝΤ1 (αφού «έφαγε» πόρτα από τους Νηστικούς Πράκτορες του STAR), η Ρούλα όμως τι θα κάνει χωρίς τηλεόραση; Ένα μικρό πανικό θα τον πάθει είναι η αλήθεια...