Περιζήτητη έχει γίνει η Έλενα Παπαρίζου και αυτό το χειμώνα. Πολλές οι προτάσεις που έχει δεχτεί για να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της πίστας.
Πρώτος ο επιχειρηματίας Γιάννης Παπαθεοχάρης έκανε κρούση στη γνωστή τραγουδίστρια να βρίσκεται στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και οι δυο τους να ξεσηκώσουν τη νυχτερινή Αθήνα τον φετινό χειμώνα.

Η Έλενα αρνήθηκε ευγενικά, ενώ ίδια αντίδραση είχε και όταν της έγινε πρόταση να συνεργαστεί με τον Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο μάλιστα έχουν συνεργστεί και στο παρελθόν και θεωρούνται ένα από τα πιο ταιριαστά μουσικά σχήματα.

Το μόνο που απασχολεί αυτή την περίοδο την Έλενα είναι να βάλει σε μία τάξη την προσωπική της ζωή, αφού μετά από 12 χρόνια σχέσης πήρε την απόφαση να χωρίσει και να κάνει μία νέα αρχή στην προσωπική της ζωή.

Μάλιστα, σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο να εγκατασταθεί μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα της τη Σουηδία, στην οποία βρίσκεται αυτό το διάστημα. Εκεί νιώθει ασφάλεια και σιγουριά, αφού έχει στο πλευρό της τη μητέρα και την αδερφή της.

Στα άμεσα σχέδια της  αυτή τη στιγμή είναι να δώσει δύο μεγάλες συναυλίες στην Κύπρο, ενώ άτομα από το κοντινό της περιβάλλον κάνουν λόγο για μία διαφορετική Έλενα που προσπαθεί να βρει και πάλι τις ισορροπίες στην προσωπική της ζωή.