current views are: 7

5 Δεκεμβρίου 2018
Δημοσίευση18:03

Σία Κοσιώνη: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο αγκαλιά με τον 14 μηνών γιο της!

Η παρουσιάστρια είναι ξετρελαμένη με τον μικρό της πρίγκιπα και μαζί του βιώνει καθημερινά πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Δημοσίευση 18:03’

Η παρουσιάστρια είναι ξετρελαμένη με τον μικρό της πρίγκιπα και μαζί του βιώνει καθημερινά πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Στις 9 Οκτωβρίου του 2017, η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Η anchorwoman του ΣΚΑΪ έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, ένα υγιέστατο αγοράκι, που ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Δεκατέσσερις μήνες μετά, το ζευγάρι είναι ξετρελαμένο με τον μικρό του πρίγκιπα και μαζί του βιώνει καθημερινά πρωτόγνωρα συναισθήματα. Μάλιστα, η Σία Κοσιώνη απολαμβάνει στο έπακρον το νέο της ρόλο, αυτό της μητέρας, περνώντας όσο περισσότερες ώρες μπορεί μαζί με τον μικρούλη.

Φέτος, οι τρεις τους θα περάσουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα μαζί και ανυπομονούν να έρθουν οι γιορτινές αυτές μέρες. Έτσι, λοιπόν, η όμορφη μανούλα στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της και, ως λάτρης των social media, έκανε την αποκάλυψη με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πρόκειται για ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο, στο οποίο απεικονίζεται η ίδια να έχει στην αγκαλιά της τον γιο της. Εκείνος κρατά ένα στολίδι σε σχήμα αυτοκινήτου και η μαμά του προσπαθεί να τον βοηθήσει να το τοποθετήσει στο σωστό κλαδί. «Το πρώτο στολίδι τοποθετήθηκε και ήταν…αγορίστικο. Και του χρόνου!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που το συνόδευε.


σχετικα αρθρα