Ο Γιάννης Μπέζος έχει υπηρετήσει επιτυχώς τα περισσότερα είδη θεάτρου και έχει κερδίσει κριτικούς και κοινό παίζοντας από Αριστοφάνη μέχρι Μολιέρο, Σακελλάριο και επιθεώρηση. Κάποιες από τις δουλειές όπου έχει ξεχωρίσει είναι και οι «Βάτραχοι», «Λυσιστράτη», «Αρχοντοχωριάτης», «Κατά φαντασίαν ασθενής», «Βίρα τις άγκυρες» και άλλες. Από τους περίφημους «Απαράδεκτους», που έγραψαν τη δική τους ιστορία, το 1991, έως τώρα έχει παίξει με μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες μεταξύ των οποίων «Της Ελλάδος τα παιδιά», «Εκείνες κι εγώ», «Απών», «Άκρως οικογενειακόν», «Κόκκινος κύκλος», «Ευτυχισμένοι μαζί».

Διαθέτει εξαιρετική φωνή και έχει παρουσιάσει μουσικές παραστάσεις - αφιερώματα, ενώ έχει συμμετάσχει δυναμικά σε δισκογραφικές δουλειές των Μικρούτσικου, Χατζηνάσιου. Είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Ναταλία Τσαλίκη κι έχουν μια κόρη, την Ηρώ, που ασχολείται κι εκείνη με την υποκριτική.

Πέρα από τα τηλεοπτικά και τα θεατρικά, ο Γιάννης Μπέζος θα πρωταγωνιστήσει φέτος σύμφωνα με το radar και στον κινηματογράφο, στη μεταφορά του βιβλίου του Γιάννη Ξανθούλη «Το ταγκό των Χριστουγέννων» σε σκηνοθεσία του Νίκου Κουτελιδάκη.


Πηγή: Radar/Έθνος