Πριν λίγες ημέρες στο σπίτι της Ελεονώρας Μελέτη στη Σαρωνίδα, πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του νέου τρέιλερ της εκπομπής της, σύμφωνα με το περιοδικό «People». Και η ίδια έκανε την έκπληξη με την νέα της εμφάνιση. Η Ελεονώρα Μελέτη δεν είναι πια ξανθιά. Τη νέα τάση πολλών αστέρων φαίνεται πως ακολούθησε και η παρουσιάστρια και πλέον είναι κοκκινομάλλα.

Kαι ενώ η μητέρα της, Μαρία, μαζί με το συνεργείο κάθονταν κι απολάμβαναν ήρεμα κι ωραία το καφεδάκι τους, ανοίγει την πόρτα του σπιτιού η παρουσιάστρια με το νέο της look, λέγοντάς τους: «Γεια σας! Πώς σας φαίνεται;» Η μητέρα της, λοιπόν, που δεν την αναγνώρισε, παρά μόνο όταν η Ελεονώρα μίλησε, είπε: «Είσαι ίδια η Ριάνα! Τώρα έγινες απόλυτα ροκ. Δηλαδή, αυτό που πραγματικά είσαι».

«Πάντα κάνω μια αλλαγή στο στυλ μου και κυρίως στα μαλλιά μου... Το φετινό καλοκαίρι δοκίμασα για άλλη μια φορά το μακρύ μαλλί. Τελικά είδα ότι δεν μου πήγαινε, δεν μου άρεσε κι έτσι σήμερα το πρωί το έκοψε και το έβαψα κόκκινο. Tο μακρύ μαλλί το ένιωθα κάπως ξένο, οπότε προχώρησα σε μια ριζική αλλαγή στο χρώμα. Το κόκκινο μου αρέσει πολύ», λέει η ίδια η Ελεονώρα στο περιοδικό.
Πηγή: People