current views are: 6

11 Δεκεμβρίου 2018
Δημοσίευση20:03

Πρώην παίκτριας του GNTM ενοχλήθηκε με τη Βίκυ Καγιά: «Το ήθος μάλλον δεν εκτιμάται»

Δεν δίστασε να πετάξει… τα καρφιά της στην παραγωγή του show και στη Βίκυ Καγιά.

Δημοσίευση 20:03’

Δεν δίστασε να πετάξει… τα καρφιά της στην παραγωγή του show και στη Βίκυ Καγιά.

Η Ιωάννα Δεσύλλα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, παραχώρησε μια συνέντευξη στο Πρω1νό του ANT1 και δεν δίστασε να πετάξει… τα  καρφιά της στην παραγωγή του show και στη Βίκυ Καγιά. 

«Δεν είναι εύκολο να μένεις με 24 κοπέλες. Θα άντεχα την πίεση στο σπίτι γιατί τα πήγαινα καλά με τις υπόλοιπες, εγώ μπήκα να κάνω τη δουλειά που ήξερα. Το ότι η Καγιά με χαρακτήρισε άφωνη και άψυχη λόγω της ηρεμίας μου δείχνει ότι το ήθος μάλλον δεν εκτιμάται. Όταν ένας παραγωγός θέλει να κάνει νούμερα και ριάλιτι, με εμένα που δεν μιλούσα τι θα έκαναν; Η κυρία Καγιά είπε ότι ενώ έχω όλα τα προσόντα του μοντέλου, έφυγα με το χαρακτηρισμό άψυχο και άφωνο. Πολλά κορίτσια που δεν πέρασαν αδικήθηκαν, για μένα η Εβελίνα πρέπει να βγει νικήτρια», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο. Η Ιωάννα μίλησε και για την ενασχόληση της με τον αθλητισμό και αποκάλυψε πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. 

«Με το tae kwon do ξεκίνησα τυχαία, πήγαινα χορό, δίπλα άνοιξε ένα γυμναστήριο και είπα στον μπαμπά μου ότι θέλω να με γράψει εκεί. Έχω τραυματιστεί αρκετές φορές, τα περισσότερα δάχτυλά μου είναι σπασμένα. Θα είμαι στην κατηγορία κάτω των 57 κιλών, είμαι 1,80 οπότε στερούμαι το φαγητό», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Με το μόντελινγκ ασχολήθηκα τυχαία, στο χώρο του αθλητισμού βρέθηκε ένας φωτογράφος και με πρότεινε σε ένα πρακτορείο. Στο “Next Top Model” δήλωσε συμμετοχή ένας φωτογράφος χωρίς να μου το πει».