current views are: 10

12 Δεκεμβρίου 2018
Δημοσίευση08:35

Αλεξανδράκη για Μπέλλα: «Προσπάθησα να την προστατέψω με χίλιους δυο τρόπους. Εκείνη όμως δεν…»

Το μοντέλο μίλησε για όλα όσα ακούστηκαν για τον σύντροφό της Δημήτρη Μηλιώνη και την Ιωάννα Μπέλλα.

Δημοσίευση 08:35’

Το μοντέλο μίλησε για όλα όσα ακούστηκαν για τον σύντροφό της Δημήτρη Μηλιώνη και την Ιωάννα Μπέλλα.

Το βράδυ της Τρίτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής του, The 2Night Show, τη Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το μοντέλο, ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για όλα όσα ακούστηκαν για τον σύντροφό της Δημήτρη Μηλιώνη και την Ιωάννα Μπέλλα όσο εκείνη έλειπε στη Μαδαγασκάρη και το Nomads.

«Ο Δημήτρης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας πολύ καλός επιχειρηματίας. Τα έχει όλα στον υπερθετικό βαθμό. Και δεν είναι ότι υπερβάλλω εγώ, επειδή είμαι μια γυναίκα ερωτευμένη» είπε για τον σύντροφό της Δημήτρη Μηλιώνη, ωστόσο, αν και μέχρι πρόσφατα υπερασπιζόταν την Ιωάννα Μπέλλα, αυτή τη φορά ήταν ιδιαίτερα αιχμηρή στις δηλώσεις της.

«Με την Ιωάννα μίλησα την ημέρα που ταξίδευε για την Ταϊλάνδη. Της έστειλα ένα μήνυμα και της είπα ότι υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα και δεν δίνω βάση. Ότι έχω δει και κάποια βίντεο και “είσαι λίγο πιο διαχυτική προς το Δημήτρη”. Μου είπε ότι δε συμβαίνει τίποτα και ότι όλα είναι εντάξει. Ήταν λογικό να της στείλω μήνυμα», είπε και στη συνέχεια πρόσθεσε, πως αν και εκείνη αρχικά στήριζε την Μπέλλα ως γυναίκα- και αισθανόταν άσχημα με όλα αυτά που άκουγε, στη συνέχεια κατάλαβε πως όλο αυτά γίνονται για τη δημοσιότητα και τόνισε δεν θέλει να ασχοληθεί άλλο.

«Δεν θέλω να ξανααναφερθώ στην Ιωάννα. Ναι είναι καλά το κορίτσι, να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της. Τόσο καιρό προσπάθησα να την προστατέψω με χίλιους δυο τρόπους την Ιωάννα. Η Ιωάννα δεν έκανε όμως το ίδιο για εμένα. Είναι λίγο κρίμα. Όταν ήρθε στην εκπομπή την είδα πώς πάγωσε, όταν της είπες ότι γύρισα από τη Μαδαγασκάρη».

«Όταν κάνεις κάνει άσχημο θα το βρεις από το Θεό», συμπλήρωσε η Δημήτρα. Δείτε περισσότερα στο video παρακάτω.


σχετικα αρθρα