Μία απρόσμενη συνάντηση συνέβη χθες βράδυ σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Νάντια Μπουλέ κάθονταν με παρέα και το πρώην ζευγάρι ήταν όλο «μέλια»! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, η Νάντια Μπουλέ και ο Βασίλης Καλλίδης μαζί με δύο φίλους τους πήγαν στο εστιατόριο «Colibri» γύρω στις 21:30.

Ντυμένη με τζινάκι, μπλούζα, μαντήλι στο λαιμό και τακούνες, η παρουσιάστρια έτρωγε burgers μαζί με την παρέα της. Γύρω στις 23:00, στο ίδιο κατάστημα μπήκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος κατέφτασε με ποδήλατο (!), συνοδευόμενος από φιλικό του ζευγάρι.

Οι δύο παρέες ενώθηκαν και κάθισαν μαζί, με την Νάντια και τον Δημήτρη να έχουν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον! Μάλιστα, είχαν γυρίσει τις καρέκλες τους, με αποτέλεσμα κάποιοι από την παρέα να τους βλέπουν... πλάτη. Τι κι αν όλη την προηγούμενη σεζόν Ουγγαρέζος και Λιάγκας έριχναν την μία μπηχτή μετά την άλλη στη Μπουλέ και το «θάψιμο» πήγαινε σύννεφο; Τι κι αν οι φήμες θέλουν τον Δημήτρη να είναι ζευγάρι με την Κρυσταλία από το συγκρότημα Otherview; Οι δύο πρώην ήταν μες στην γλύκα, όλο αγκαλίτσες και χαδάκια...

Η ίδια η παρουσιάστρια βέβαια διέψευσε τη συγκεκριμένη είδηση, βγαίνοντας τηλεφωνικά στην μεσημεριανή εκπομπή του ALTER όπου τόνισε ότι μαζί της το χθεσινό βράδυ δεν ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αλλά ο καλός της φίλος Νίκος Παπαδάκης.