Τέλος τα σενάρια, οι φήμες και η παραφιλολογία για το επαγγελματικό μέλλον της Χριστίνας Λαμπίρη. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Star» τελικά έδωσε τη θέση της στην Νικολέτα Ράλλη και η ίδια μεταφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού της Κηφισιάς, καθώς και σε διοικητική θέση μέσα στο σταθμό. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει τη θέση της Creative Advisor στη Διεύθυνση Ενημερωτικών Εκπομπών. Κι αυτό είναι επίσημο αφού ήδη έχει γραφτεί το δελτίου τύπου το οποίο και σας παραθέτουμε παρακάτω.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΜΠΙΡΗ... ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
Καινούρια σελίδα ανοίγει στη συνεργασία του Star με τη Χριστίνα Λαμπίρη.
Μετά από δέκα επιτυχημένα χρόνια στο τιμόνι της εκπομπής «Super Star», η Χριστίνα Λαμπίρη από τη νέα σεζόν θα παρουσιάζει τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Σταθμού δύο Σαββατοκύριακα το μήνα.
Παράλληλα, η εποικοδομητική συνεργασία της με το Κανάλι διευρύνεται, καθώς αναλαμβάνει τη θέση της Creative Advisor στη Διεύθυνση Ενημερωτικών Εκπομπών. Η εμπειρία της μπροστά και πίσω από τις κάμερες, όχι μόνο σε δημοσιογραφικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο συνολικής οργάνωσης, σε συνδυασμό με τη δυναμική της προσωπικότητα θα συμβάλουν δημιουργικά στη λειτουργία του Τμήματος.
TAGS