Για τον έρωτα, το αίσθημα της ζήλιας, το διαζύγιο αλλά και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, μίλησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, αποκάλυψε ότι στη ζωή του έχει ζήσει παθιασμένους έρωτες. Ωστόσο, δεν δηλώνει ζηλιάρης, παρόλο που όπως παραδέχεται, «γνωρίζω πολύ καλά το αίσθημα της ζήλιας».

Για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, ο έρωτας δεν έχει ηλικία: «πιστεύω ότι ακόμα και σε μεγαλύτερες ηλικίες μπορεί να σου συμβεί ο πιο δυνατός έρωτας, είτε αυτό είναι για καλό, είτε για κακό. Οι ερωτικές μας επιθυμίες δεν αλλάζουν, ακόμα και όταν φτάνουμε στο γήρας».

Αν και έχει πάρει διαζύγιο από τον πρώτο του γάμο, ο γοητευτικός ηθοποιός δηλώνει ανοικτός σε όλα: «για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, ούτε τον πρώτο γάμο σκεφτόμουν να κάνω. Κι αφού παντρεύτηκα, ούτε διαζύγιο σκεφτόμουν να πάρω. Δεν πηγαίνω με πρόγραμμα», λέει στο περιοδικό «ΟΚ».
Το τελευταίο διάστημα, μένει στο Λος Άντζελες και όχι επειδή θέλει να κάνει διεθνή καριέρα:

«Η ανάγκη και η επιθυμία μου ήταν να σταματήσω αυτά που κάνω εδώ και να πάω μια βόλτα. Να δω πράγματα που δεν έχω δει και να πάρω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου. Δεν είχα την αφέλεια να πιστεύω πως πηγαίνοντας εκεί θα μου ανοίγονταν όλοι οι δρόμοι. Δεν είχα ποτέ την αίσθηση ότι θα πάω εκεί και θα με ανακαλύψουν».


Πηγή: star.gr