Για τον άντρα της, τα μελλοντικά της σχέδια αλλά και τη μάχη που δίνει με τα περιττά της κιλά μίλησε στο ένθετο Radar του περιοδικού Έθνος η Χρύσπα, αποκαλύπτοντας το λόγο που αποφάσισε να κάνει λιπαναρρόφηση. ''Όταν κάνεις αυτή τη δουλειά -γιατί, πραγματικά, αν δεν την έκανα, δεν θα έμπαινα στη διαδικασία της λιποαναρρόφησης- και έχεις αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα όπως το βάρος, το κάνεις (...)

Είμαι από τους ανθρώπους που δεν θέλουν να στερούνται το φαγητό και δεν έχω τη θέληση να το μετριάσω. Όταν είδα ότι έκανα υγιεινή ζωή με διατροφή αλλά χωρίς αποτέλεσμα, είπα ότι θέλω να το κάνω για μένα, για να μου κάνουν τα φορέματα στην πίστα, για να νιώθω πιο άνετα με τον εαυτό μου (...)

Τα παραπάνω κιλά με πίεζαν και με άγχωναν πάρα πολλές φορές, γι' αυτό είχα φτάσει στο σημείο να κάνω εξαντλητικές δίαιτες και μετά να τρώω βουλιμικά και να παίρνω τα κιλά. Είναι πολύ δύσκολο όταν έχεις πρόβλημα με το φαγητό, να βρεις την ισορροπία. Κι εγώ δεν την έχω βρει, αλλά το παλεύω. Σίγουρα σε αυτό με έχει βοηθήσει η γυμναστική.''

Η τραγουδίστρια έδωσε απαντήσεις και για το χρόνο που της έγινε η πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της. ''Η πρόταση γάμου με γοήτευσε, είπα ότι εφόσον εκείνος θέλει, ανεξάρτητοι άνθρωποι είμαστε, πάμε να το δοκιμάσουμε. Δεν πιστεύω ότι βιάστηκα να παντρευτώ, άλλωστε ήμασταν ένα χρόνο μαζί πριν γίνει ο γάμος (...)
 
Και στο τέλος, ποιος θα μου πει ότι πρέπει να είσαι 7 χρόνια με έναν άνθρωπο για να παντρευτείς; Γενικά στη ζωή μου λέω ''προχωράω'' και μετά σκέφτομαι τις συνέπειες. Δεν μπορώ να ψειρίζω τα πράγματα. Μου αρέσει να τολμάω''.