Μπορεί η Έλενα Παπαρίζου νε είναι ένα από τα πρόσωπα της showbiz που έχουν γευτεί την απόλυτη ευτυχία και επιτυχία, σίγουρα όμως υπάρχουν και στιγμές που θα ήθελε να έχει διαγράψει από το σκληρό δίσκο του μυαλού της. Ποιες είναι αυτές; Ξεκινάμε πηγαίνοντας πίσω στο 2001. Όλα τα προγνωστικά ήθελαν την Έλενα Παπαρίζου μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη νικητές της Eurovision. Τελικά, το "Die for you" κατέκτησε την 3η θέση και η τραγουδίστρια απογοητεύτηκε.

Λιγά χρόνια μετά η τραγουδίστρια απογοητεύεται όταν μαθαίνει πως ο πρώην συνεργάτης της Νίκος Παναγιωτίδης καταδικάστηκε από δικαστήριο σε 6ετή κάθειρξη με αναστολή κατηγορούμενος για εκβιασμό κατ' εξακολούθηση συγγενικού του προσώπου. Σήμερα οι δυο τους δεν διατηρούν καμία σχέση.

Ένα ακόμη περιστατικό που την λύγισε ήταν όταν τα Χριστούγεννα του 2008, έχασε τον πατέρα της ξαφνικά. Η Έλενα ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν ενώ τραγουδούσε στην "Ιερά Οδό" με τον Πασχάλη Τερζή. Την επομένη έφυγε για τη Σουηδία και χρειάστηκε πολύ καιρό για να συμβιβαστεί με την απώλεια.

Τον περασμένο χειμώνα, η έναρξη των εμφανίσεών της με τον Αντώνη Ρέμο συνοδεύτηκε με σχόλια για τα παραπανίσια κιλά της. Κάτι που, όπως αποκάλυψε η ίδια λίγους μήνες αργότερα οφειλόταν στην έναρξη της θεραπείας εκείνη την περίοδο για να αντιμετωπίσει πρόβλημα με τον θυρεοειδή.

Τελειώνοντας δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τον χωρισμό της ύστερα από 11 χρόνια με τον σύντροφο-μάνατζέρ της Τόνι Μαυρίδη. Ένα "διαζύγιο" για το οποίο ακούστηκαν πολλά για το μοίρασμα της περιουσίας τους και τις απαιτήσεις του πρώην. Η Έλενα λακωνικά επιβεβαίωσε τον χωρισμό σε συνέντευξή της σε κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό.

Πηγή: radar