Τρυφερές στιγμές στη Μύκονο για τον συνεργάτη της Ελένης! Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκαβα πέρασαν ένα ξένοιαστο Σαββατοκύριακο στο Νησί των Ανέμων διαψεύδοντας περίτρανα όσους υποστηρίζουν ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα.

Σορτς, σαγιονάρες και ηλιοθεραπεία για ένα τηλεοπτικό ζευγάρι που επισκέφθηκε τη Μύκονο στις αρχές του Σεπτέμβρη απολαμβάνοντας τις μοναδικές παραλίες της. Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκαβα συγκέντρωσαν τα φλας σε γνωστή παραλία του νησιού, όπου πέρασαν τις δικές τους όμορφες στιγμές.

Ο στενός συνεργάτης και φίλος της Ελένης Μενεγάκη και η παρουσιάστρια του δελτίου καιρού του Mega δεν έκρυψαν την αγάπη τους σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στην παραλία. Και γιατί όχι; Το ζευγάρι -που παντρεύτηκε πριν από περίπου έναν χρόνο και τον περασμένο Μάιο απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι- δεν έχει κανένα λόγο να μη χαίρεται τις καλοκαιρινές απολαύσεις, ακόμη και τώρα που η τηλεοπτική περίοδος βρίσκεται σε μεγάλη… αναμπουμπούλα.

Ούτως η άλλως και οι δύο δεν έχουν κανένα επαγγελματικό άγχος. Εκείνος για μία ακόμα χρονιά θα βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής «Καφές με την Ελένη» και εκείνη θα μας λέει τα… τερτίπια του καιρού από τη συχνότητα του Mega.
 Πηγή: gossip-tv.gr