Αγανακτισμένος με τους δημοσιογράφους που δείχνουν να «χαίρονται» με το κόψιμο τηλεοπτικών εκπομπών, εμφανίστηκε στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον real fm ο Γιώργος Λιάγκας το απόγευμα της Τρίτης. Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι και ο ίδιος φέτος δέχθηκε μείωση στον μισθό του. Με αφορμή τις κρίσιμες σημερινές συναντήσεις παρουσιαστών του Alpha με τους ιθύνοντες του σταθμού ώστε να αποφασιστεί το μέλλον των εκπομπών τους, ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε πως, όταν σταματά μια εκπομπή, βρίσκονται άνεργοι δεκάδες άνθρωποι: «Το μόνο που δεν μπορούμε να κάνουμε είναι να γελάμε και να χαιρόμαστε. Πίσω από κάποιο τηλεοπτικό πρόσωπο που κάποιοι το συμπαθούν και κάποιοι όχι -που οι περισσότεροι το συμπαθούν για να κάνει τηλεόραση- δουλεύουν πάρα πολλοί ρεπόρτερ, δημοσιογράφοι, τεχνικοί… πολύς κόσμος. Όταν κόβεται μια εκπομπή καθημερινή, να ξέρετε ότι θα μείνουν άνεργοι 50, 60 ή και 70 νοματαίοι» είπε.

Σε άλλο σημείο της εκπομπής, ο 42χρονος παρουσιαστής εξήγησε ότι τα αστρονομικά ποσά -της τάξης των 100.000 ευρώ και πλέον- που ακούγεται ότι παίρνουν κάθε μήνα οι παρουσιαστές εκπομπών, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα: «Οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίρνουν κανένα δεκαπεντάρι (χιλιάδες), άντε και εικοσάρι» είπε, παραδεχόμενος ότι υπάρχουν δύο άτομα στην τηλεόραση, ένα εκ των οποίων είναι η Ελένη Μενεγάκη, που έχουν πληρωθεί με μεγαλύτερα ποσά από αυτά, ωστόσο «τα φέρνουν πίσω στο κανάλι».

«Κι εγώ διαφωνώ με τους υπερβολικούς μισθούς, είναι σκανδαλώδες να υπάρχουν» συνέχισε αργότερα, ενώ αποκάλυψε: «Κι εγώ δέχθηκα μια μεγάλη μείωση! Ναι, το παραδέχομαι. Τι να πω, “όχι”; Αφού δέχθηκα».


Πηγή: yupi.gr