Για τα μυστικά ομορφιάς της και για τις νεαρές συναδέλφους της που βασίζονται κυρίως στην εξωτερική τους εμφάνιση για να κάνουν καριέρα, μίλησε στο ένθετο «Radar!», της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός επέστρεψε ανανεωμένη από τις καλοκαιρινές της διακοπές σε Κύπρο, Σύρο, Θεολόγο και Μύκονο. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα περιοδικά από τις διακοπές της στο Νησί των Ανέμων έκαναν πολλούς να την θαυμάσουν για την πολύ καλή της φυσική κατάσταση και η ίδια αποκάλυψε μερικά από τα μυστικά ομορφιάς που την κάνουν να διατηρείται λαμπερή: «Δεν είμαι του ινστιτούτου, αλλά της διατροφής. Όχι της δίαιτας. Μια καλή διατροφή ωφελεί αφάνταστα το δέρμα», δήλωσε. Η ίδια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γεγονός πως εξακολουθεί να γυμνάζεται κάνοντας hot yoga.

Ωστόσο, δεν δίστασε να δηλώσει πως έχει κάνει μπότοξ και καμία άλλη πλαστική επέμβαση: «Αν νιώσω την ανάγκη στο μέλλον θα το κάνω. Είμαι εναντίον των ολικών πλαστικών που σε δείχνουν αφύσικο και πλαστικοποιημένο» πρόσθεσε.

Η Μιμή Ντενίση είναι της άποψης πως για να κάνει κάποιος καριέρα σοβαρή, δεν μετράει μόνο η εικόνα, όπως πιστεύουν οι περισσότερες νεαρές συνάδελφοί της τη σημερινή εποχή: «Το σκέτο “όμορφη” είναι το χειρότερο. Πολλές νιώθουν ντίβες με τρία εξώφυλλα. Ξέρεις πόσες της δικής μου γενιάς πέρασαν και δεν τις θυμάται κανείς πλέον; Αναρίθμητες! Η εμφάνιση στον ηθοποιό καλύπτει το 1/10, όλα τα υπόλοιπα είναι ταλέντο, δουλειά και εξέλιξη».

Πηγή: yupi.gr