Αφού ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε Χρήστο και Δούκισσα σε τρυφερές στιγμές κατά τη διάρκεια των κοινών τους διακοπών στη Μύκονο, αποφάσισε ο τραγουδιστής να μην παίζει άλλο το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι και να παραδεχθεί επιτέλους δημόσια τον δεσμό του. «Εννοείται ότι η Δούκισσα μου άλλαξε τη ζωή. Χαμογελάω περισσότερο», λέει με μια μικρή συστολή σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Όταν λοιπόν τον ρωτάει ο δημοσιογράφος του περιοδικού Hello γιατί δεν το παραδέχεται επιτέλους ότι είναι ερωτευμένος, για να τελειώνει και το κυνηγητό των παπαράτσι εκείνος απαντά: «Δεν τα λέω εγώ αυτά. Αλλά τι να σας απαντήσω τώρα; Είμαι καλά. Μπορεί να είναι και η πρώτη φορά στη ζωή μου που το εξομολογούμαι δημόσια. Δεν είναι κακό να μη μπορείς να χειριστείς κάτι».
   
Όσο για το τι τον κέρδισε στη Δούκκισσα, απαντά: «Είναι πολύ άξια για όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα στα 25 της και παραμένει σεμνή. Έχει δουλέψει πολύ, έχει στόχους και όνειρα και πολεμάει γι’ αυτά. Δεν επαναπαύεται στην ομορφιά της, αλλά εξελίσσεται. Εγώ το εκτιμώ πολύ αυτό», λέει ο Χρήστος.
   
«Τη χαρά τη μοιράζομαι, αλλά με το πρόβλημά μου δεν θέλω να φορτίζω τον άλλον. Ειδικά τη γυναίκα που βρίσκεται δίπλα μου. Τις μεγάλες αποφάσεις επίσης δε μπορώ να τις συζητήσω. Θα τις πάρω και τέλος! Το χειρότερό μου είναι να λέει ο άλλος “τι έχεις;” Καλύτερα να μη μου μιλάει καθόλου», εξομολογείται και αυτή θα είναι μάλλον και η τελευταία του δημόσια εξομολόγηση.