Ο γάμος της μοναχοκόρης του Γιώργου και Άννας Νταλάρα είναι γεγονός. Η 20χρονη Γεωργιάννα Νταλάρα ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον επί χρόνια σύντροφό της Μίλτο Σωτηριάδη, γιο του σκηνοθέτη Βαγγέλη Θεοθωρόπουλου και της μεταφράστριας Κοραλίας Σωτηριάδη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε τις φετινές καλοκαιρινές του διακοπές στην Πάρο, όπου η οικογένεια της Γεωργιάννας διατηρεί εξοχική κατοικία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», τα δύο νεαρά παιδιά αποφάσισαν να προβούν εις γάμου κοινωνία το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο νησί.

Η απόφασή τους αυτή ήταν αρκετά ώριμη, παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους ενώ στο μυστήριο παρευρέθηκαν και οι επώνυμοι γονείς της Γεωργιάννας, δίνοντας την ευχή τους για «βίον ανθόσπαρτον».

Τον τελευταίο καιρό πλήθαιναν οι φήμες που ήθελαν την αγαπημένη κόρη της οικογένειας Νταλάρα να κυοφορεί τον καρπό του έρωτά της με τον νεαρό αγαπημένο της. «Κάτι τέτοιο δεν ισχύει...η Γεωργιάννα δεν είναι έγκυος» μας αποκαλύπτει άτομο του στενού της περιβάλλοντος.