«Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια», που δεν είναι άλλη από την κολλητή σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Αντώνη Ρέμο. Οι δυο τραγουδιστές είναι συναισθηματικά δεμένοι μιας και μαζί έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην πίστα, ώστε να κατακτήσουν το πεντάγραμμο. Έτσι, λοιπόν, η Δέσποινα δε θα μπορούσε να μην επισκεφτεί τον πολύ καλό της φίλο στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται στην συμπρωτεύουσα.
   
Η τραγουδίστρια έφτασε στη Θεσσαλονίκη παρέα με τον κουμπάρο της Κώστα Καπετανίδη, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Φανερά ανανεωμένη με μίνι μαύρο φόρεμα και leopard τσάντα, επισκέφτηκε τον Αντώνη Ρέμο στο ξενοδοχείο όπου διαμένει.

Εκεί «τα είπαν» μεταξύ τους σε πολύ χαλαρό και ευχάριστο κλίμα. Λεπτό δεν σταμάτησαν να γελάνε και να αλληλοπειράζονται. Σύμφωνα μάλιστα με το «Ηello», συζήτησαν και για το ενδεχόμενο μιας μεταξύ τους συνεργασίας στην πίστα, που θα κάνει τη διαφορά.

Λίγες ώρες αργότερα, στη συμπρωτεύουσα έφτασε οδικώς και ο σύζυγος της Ντέμης Νικολαϊδης, παρέα με τον Ηλία Ψινάκη. Όλοι μαζί, το βράδυ του Σαββάτου, επισκέφτηκαν το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και το «έκαψαν».
   
Ο λουλουδοπόλεμος έδωσε και πήρε, ενώ κάποια στιγμή ο τραγουδιστής πλησίασε τη Δέσποινα και την παρέα της και της έδωσε το μικρόφωνο ώστε να τραγουδήσουν μαζί.

Το κέφι ήταν αστείρευτο, ενώ η Δέσποινα έλαμπε μέσα στη μαύρη ολόσωμη φόρμα της.

Την επόμενη μέρα, η παρέα αναχώρησε και πάλι για την Αθήνα με τον ίδιο τρόπο. Η Βανδή με τον Καπετανίδη έφυγαν αεροπορικώς και ο Νικολαϊδης με τον Ψινάκη οδικώς.


Πηγή: star.gr