Για τις δυσκολίες που πέρασε αμέσως μετά τη γέννηση του γιου της μίλησε η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια εξομολογείται ότι το πρώτο τρίμηνο με το μωρό στο σπίτι ήταν ένα σοκ για εκείνη και παραδέχεται ότι ίσως να πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη. «Η γέννα και το διάστημα που ακολούθησε ήταν μεγάλο σοκ για μένα. Ήμουν επί 24 ώρες πάνω από το μωρό. Δεν με ενδιέφερε τίποτα και κανένας. Δεν πρόσεχα ούτε την εμφάνισή μου, ούτε τη διατροφή μου. Δεν είχα κοιταχτεί στον καθρέφτη και δεν με απασχολούσε το θέμα των κιλών μου. Τους είχα βάλει όλους σε δεύτερη μοίρα, ακόμη και τον Γιώργο και τη μαμά μου που ερχόταν τον πρώτο καιρό για να με βοηθήσει. Τους μιλούσα μόνο αν ήταν κάτι γύρω από το μωρό. Η ευθύνη ήταν τόσο μεγάλη που φοβόμουν συνεχώς ότι κάτι κακό μπορεί να γίνει ή μπορεί να πάθει κάτι το παιδί. Όλα μου τα συναισθήματα ήταν στην υπερβολή τους δεν μπορούσα να τα ελέγξω. Έβαζα τα κλάματα με το παραμικρό. Ίσως εκείνο τον καιρό να πέρασα αυτό που λένε επιλόχειο κατάθλιψη», λέει η παρουσιάστρια στο περιοδικό Life & Style.

Παραδέχεται μάλιστα ότι με το που γέννησε πανικοβλήθηκε στην ιδέα ενός δεύτερου παιδιού. «Με το που γέννησα, παρόλο που θέλω να κάνω πολλά παιδιά, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν “Θεέ μου, πώς θα το ξαναζήσω αυτό;”. Είχα πονέσει πολύ και είχα ταλαιπωρηθεί γύρω στις 13 ώρες. Τώρα το σκέφτομαι και ντρέπομαι, αλλά εκείνη την ώρα μόνο αυτό σκεφτόμουν. Στην αρχή ήταν λίγο περίεργα τα συναισθήματά μου με το μωρό παρόλο που τον είχα κρατήσει στην αγκαλιά μου και είχα κλάψει. Άρχισα να συνειδητοποιώ τι μου συμβαίνει όταν μου τον έδωσαν και θήλασα για πρώτη φορά. Τότε ως δια μαγείας όλη η ένταση έφυγε και καθάρισε το μυαλό μου», τονίζει.

 Άραγε πώς αισθάνθηκε με τα σχόλια που ακούστηκαν για το χρυσό μαγιό που φόρεσε στην Ελούντα; «Στην Ελούντα κάναμε τις πρώτες μας διακοπές με το μωρό, κλείνοντας παράλληλα και ένα χρόνο παντρεμένοι με τον Γιώργο. Τότε είχα αρχίσει να αισθάνομαι και πάλι άνετα με σώμα μου και έβλεπα σιγά – σιγά να επανέρχεται η σιλουέτα μου. Ένιωσα ότι ήθελα να κάνω κάτι πιο σέξι και stylish για τον άντρα μου και το έβαλα. Ίσως να αναζητούσα και την επιβεβαίωση, γιατί τον πρώτο καιρό που ήμουν συνεχώς με τον γιο μου είχα ξεχάσει ότι είμαι γυναίκα. Αν ήξερα ότι θα γινόταν τόσος ντόρος με αυτό το μαγιό, ειλικρινά δεν θα το έπαιρνα μαζί μου στις διακοπές», απαντά.