Ούτε μια κουβέντα για την Κατερίνα Καραβάτου, δεν βρήκε να πει ο Alpha στην ανακοίνωση που εξέδωσε για την μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη από το πρωί στο μεσημέρι, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η εκπομπή «Κους Κους» στο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε. Φήμες ακούστηκαν ότι μπορεί να αξιοποιηθεί η Κατερίνα Καραβάτου στο δεύτερο μισό της σεζόν, αλλά ακόμα επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.

Το μόνο βέβαιο είναι, πως το όνομα της Κατερίνας που σημειωτέον γεννάει σε λίγες ημέρες, δεν υπάρχει πουθενά στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σταθμός, παρότι το «Κους Κους» είχε μια επιτυχημένη πορεία επτά χρόνων.

Είναι δε χαρακτηριστικό, πως οι ίδιοι οι Γερμανοί του Alpha είχαν εκδώσει ανακοίνωση τον Απρίλιο που μας πέρασε, όπου σημείωναν την επιτυχία του «Κους Κους».

Έγραφαν συγκεκριμένα τότε ότι όλες οι εκπομπές του σταθμού από τη μία το μεσημέρι μέχρι και της εννέα το βράδυ –συμπεριλαμβανομένου και του «Koυς Κους» φυσικά-, σημείωσαν τα καλύτερα ποσοστά τηλεθέασης της σεζόν.

Ενδεικτικό είναι ακόμα, πως τον Ιούλιο, το κανάλι εξέδωσε κι άλλη ανακοίνωση όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η τηλεοπτική σεζόν του 2010-2011 (έως τις 24/6/2011), ήταν η καλύτερη στην ιστορία του Alpha, κάτι το οποίο οφείλεται εν μέρει στην καθημερινή απογευματινή ζώνη του Alpha, μιας και οι εκπομπές «Κους Κους το μεσημέρι» και «Δέστε τους», αύξησαν την τηλεθέαση τους κατά 34,7% και 60,2% αντίστοιχα.

Τι άλλαξε άραγε από τότε μέχρι σήμερα ώστε να μην δούμε την Κατερίνα Καραβάτου στις οθόνες του Alpha ενώ το "Δέστε τους" παραμένει;

Η ίδια η παρουσιάστρια πάντως έχει αποφύγει μέχρι στιγμής τις δηλώσεις και φίλοι και γνωστοί που επεδίωξαν να της τηλεφωνήσουν τις τελευταίες ημέρες, βρίσκουν το κινητό της απενεργοποιημένο.

Κάποιοι μάλιστα μέσα από τον Αlpha, είπαν ότι μετά την τελευταία συνάντηση που είχε πριν από λίγες μόλις ημέρες με τους ιθύνοντες του σταθμού, την είδαν να αποχωρεί βουρκωμένη.

Υ.Γ.: Η αλήθεια είναι ότι μπορεί η Κατερίνα να στεναχωρήθηκε για την πορεία που πήραν τα τηλεοπτικά πράγματα, αυτό το διάστημα όμως μοναδική της προτεραιότητα είναι η κόρη που θα φέρει εντός ολίγων ημερών στον κόσμο. Η ίδια ξέρει πολύ καλά ότι η οικογενειακή ευτυχία δε συγκρίνεται ούτε στο ελάχιστο με τις επαγγελματικές επιτυχίες (που σημείωνε 7 συναπτά έτη τώρα μέσα από την εκπομπή που παρουσίαζε).

Πηγή: star.gr