Μια μέρα πριν από την πρεμιέρα της «Πρωινής Μελέτης» η οικοδέσποινα της εκπομπής, Ελεονώρα Μελέτη μιλάει στο περιοδικό «TV Έθνος». Η 32χρονη παρουσιάστρια αρνείται τον τίτλο της «διάσημης», σχολιάζει τις αντιδράσεις του κόσμου για όσα γράφει μέσω twitter, αδιαφορεί για όσα της προσάπτουν οι δημοσιογράφοι, μιλά για την αλλαγή στα μαλλιά της, αλλά και για τη νέα σεζόν στα κανάλια που ξεκινάει. Τη Δευτέρα, η «Πρωινή Μελέτη» επιστρέφει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στους τηλεοπτικούς δέκτες του Star. Αν και το κανάλι είναι ευχαριστημένο με τα νούμερα της εκπομπής, η Ελεονώρα Μελέτη υποστήριξε πως η τηλεθέαση πια δεν παίζει σημαντικό ρόλο, αφού λόγω οικονομικής κρίσης, πολλές εκπομπές κόπηκαν ήδη κι ας είχαν μεγάλη τηλεθέαση.

 
Πολλές φορές, εκπομπές σαν τη δική της, έχουν δεχτεί πολύ αρνητικά σχόλια, επειδή ασχολούνται με ανάλαφρα θέματα σε δύσκολους καιρούς: «Δεν συμφωνώ με αυτή τη φιλοσοφία. Καταλαβαίνω ότι έχουμε προβλήματα. Ο καθένας μας ως πρόσωπο έχει προβλήματα και όλοι μαζί ως κοινωνία. Πρέπει να αλλάξεις παραστάσεις, να ακούσεις μια καλή κουβέντα, να γελάσεις.  Αυτός είναι ο δικός μας ρόλος. Δεν είναι να βγούμε να αναλύσουμε τα προβλήματα που έχουμε αυτή τη στιγμή. Αποτελούμε την άλλη όψη του νομίσματος. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τη δύσκολη πραγματικότητα και να φροντίζουμε και τις άλλες διαστάσεις της ζωής μας. Που είναι και το γέλιο» δήλωσε.

Αλλαγές στην εκπομπή της φέτος, δεν θα γίνουν πολλές: «Το σκεφτήκαμε με τους ιθύνοντες του σταθμού και καταλήξαμε στο ότι πραγματικά δεν θέλουμε να αλλάξει κάτι. Η σύνθεση της ομάδας παραμένει ως έχει» είπε η ίδια. Έχει σκεφτεί ποτέ να εγκαταλείψει την πρωινή ζώνη; «Ποτέ δεν ήθελα να την αφήσω. Πέρυσι μου προτάθηκε, το συζητήσαμε, αλλά φέτος ήμασταν κάθετοι ότι θα μείνουμε το πρωί», τόνισε.
 
Η 32χρονη παρουσιάστρια επικοινωνεί συχνά με τους φίλους της μέσω Twitter. Ωστόσο δήλωσε, πως δεν φέρει η ίδια καμία ευθύνη για το γεγονός πως αυτά που γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό γίνονται αντικείμενο σχολιασμού ως «ειδήσεις» στις διάφορες εκπομπές και ιστοσελίδες: «Είναι η ρατσιστική διάθεση του άλλου. Επειδή, ενδεχομένως κάνω αυτή τη δουλειά που κάνω, μπορεί και έχει το δικαίωμα και λογοκρίνει οτιδήποτε εγώ γράψω. Εγώ αντιμετωπίζω το twitter για χαβαλέ. Θα γράψω ό, τι μου κατέβει» επισημαίνει. «Δεν μπορώ να σκέφτομαι και να περιορίζομαι και να προβληματίζομαι τι θα ανεβάσω στο twitter μου φοβούμενη ότι μπορεί να θεωρηθεί από κάποιους αφορμή για αναπαραγωγή» συμπλήρωσε αμέσως μετά. Ο λόγος που ίσως συμβαίνει αυτό είναι επειδή θεωρείται διάσημο πρόσωπο: «Εγώ δεν έχω καμία ταμπέλα. Τις ταμπέλες τις φοράνε. Αν κάποιος θέλει να μου τις φορέσει ευχαρίστως, αλλά δεν σημαίνει ότι θα τη φέρω. Δεν τις αποδέχομαι».

 Όπως η ίδια παραδέχτηκε, όταν κάτι την ενοχλήσει πολύ δεν θα διστάσει να απαντήσει, γεγονός που κατά καιρούς έχει πληρώσει. Όσα λένε για εκείνη οι δημοσιογράφοι δεν τα λαμβάνει υπόψη της: «Μπορούν να πουν ό, τι θέλουν και δεν θα τους παρεξηγήσω γιατί κάνουν τη δουλειά τους. Του κοινού η γνώμη με ενδιαφέρει» είπε.

Εδώ και λίγες μέρες έχει γίνει κοκκινομάλλα, γεγονός που σχολιάστηκε. Η τολμηρή αυτή αλλαγή ήταν κάτι που το επιθυμούσε πολύ και όχι επειδή θέλησε να κάνει μια καινούρια αρχή: «Σε μένα δεν ισχύει γιατί τότε θα έπρεπε να κάνω νέα αρχή κάθε εξάμηνο. Γενικά δεν ξεσπάω κάπου. Αν ξεσπούσα θα ήταν στο φαγητό, γιατί εκεί βρίσκω απόλαυση» είπε.

Πηγή: yupi.gr- TV Εθνος