Μπορεί να γίνεται χαμός στο τηλεοπτικό τοπίο, και η μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη να είναι το κύριο θέμα συζήτησης, ωστόσο η ίδια δεν είχε καθόλου χρόνο να ασχοληθεί με τα όσα λέγονται και γράφονται. Aν και η παρουσιάστρια προσπάθησε να το κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό, το gossip-tv.gr το έμαθε και σας το αποκαλύπτει. Ο λόγος που η παρουσιάστρια πέρασε δύσκολα δεν είναι άλλος από την κόρη της Βαλέρια, η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική παιδιατρική κλινική των Βορείων Προαστίων την προηγούμενη εβδομάδα.

Η μικρή Βαλέρια έβγαλε κάποια εξανθήματα σε όλο της το σώμα, γεγονός το οποίο ανησύχησε ιδιαίτερα την παρουσιάστρια και την έκανε να κινηθεί άμεσα.

Είναι γνωστή σε όλους η λατρεία που έχει εξάλλου η Ελένη Μενεγάκη με τα παιδιά της και δεν θα μπορούσε να κάνει οτιδήποτε διαφορετικό. Βέβαια την ίδια ανησυχία έδειξαν και οι γιατροί, οι οποίοι κράτησαν το παιδί στην κλινική για παρακολούθηση, πέντε ολόκληρες ημέρες. Από την προηγούμενη Τρίτη, η μικρή κόρη της Ελένης Μενεγάκη βρίσκεται στο σπίτι και αναρρώνει, έχοντας τη μητέρα της συνεχώς στο πλευρό της.Πηγή: gossip-tv.gr