Για το Dancing with the Stars, αλλά και τη νέα εκπομπή στην οποία θα συμμετέχει με τίτλο Fabulous, μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς στο Elatte όπου βρέθηκε καλεσμένος.

«Το '11 πραγματικά ήταν η χρονιά μου και δεν περίμενα ότι θα γίνει όλος αυτός ο πανικός με τον κόσμο και μου άρεσε, πραγματικά το έζησα. Απλώς, τώρα ήρθα πιο κοντά στον κόσμο με το Dancing», είπε ο γνωστός hair stylist και πρόσθεσε: «Το θεωρούσα prestige να είμαι στο Dancing και είναι τιμή μου που με επέλεξαν να είμαι εκεί. Εμένα μου την έκαναν την πρόταση μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει», ενώ η Νάντια Μπουλέ του αποκάλυψε: «Κι εμένα λίγες μέρες πριν!».


Όσο για τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 και στηρίζεται στο αμερικάνικο real life πρόγραμμα «Queer eye for a straight guy», δήλωσε: «(σ.σ. Η εκπομπή θα λέγεται) Fabulous 4 ή 5 ανάλογα με το πόσοι “ειδικοί” θα είμαστε». Ο Τρύφωνας Σαμαράς επιβεβαίωσε πως στην εκπομπή θα μεταμορφώνουν άνδρες που είναι απεριποίητοι και δεν ενδιαφέρονται για την σικ πλευρά της ζωής, ενώ ο κάθε ένας από αυτούς «θα έχει κάποιο event να πάει, άλλος θα παντρεύεται, άλλος θα παίρνει το πτυχίο του...».

 Για τον συμπαρουσιαστή του, Ηλία Ψινάκη είπε: «Ο κ. Ψινάκης θα αναλάβει τους (καλούς) τρόπους» και πρόσθεσε αργότερα: «Μόλις μου είπαν ότι θα έιναι ο Ψινάκης είπα “εντάξει”. Δεν θα το 'κανα χωρίς Ψινάκη», ενώ στις φήμες που θέλουν τον λάκη Γαβαλά να πλαισιώνει την ομάδα της εκπομπής είπε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να είναι ο κύριος Γαβαλάς».

Πηγή: Yupi.gr