Ο Γιώργος Μαζωνάκης έδωσε μία συγκλονιστική συνέντευξη! Χωρίς ταμπού και με την άνεση που τον χαρακτηρίζει ο τραγουδιστής μιλά για όλα όσα δεν έχει πει μέχρι στιγμής. Για τις σχέσεις του, το γάμο, τα ναρκωτικά και την κατάθλιψη. «Δεν ντρέπομαι να πω ότι έχω περάσει από δυνατές φάσεις, όπως η κατάθλιψη, οι οποίες με έφεραν σε ένα σημείο που μπόρεσα να δω τον εαυτό μου ξεκάθαρα. Να δω ότι ο Μαζωνάκης ήταν πολύ πιο μπροστά από τον Γιώργο και να φέρω το θέμα σε μια ισορροπία. Να ευχαριστήσω τον Γιώργο, να τον χαϊδέψω, να τον περιποιηθώ, να τον αγαπήσω, να τον αγκαλιάσω. Αυτό ήταν το βασικό θέμα που με είχε οδηγήσει στην κατάθλιψη: η εγκατάλειψη της προσωπικής μου ζωής», αποκαλύπτει ο τραγουδιστής στο PEOPLE.

Παραδέχεται μάλιστα ότι έζησε μια έντονη ζωή στην οποία δεν απαρνήθηκε ούτε το sex, ούτε τα drugs, ούτε το rock n’ roll. «Δεν απαρνήθηκα από το παρελθόν μου ούτε το sex, ούτε τα drugs, ούτε το rock n’ roll. Αλλά όλα αυτά κάποια στιγμή που έπρεπε να κάτσω να δω πώς θέλω να ζω. Κι εφόσον με ένοιαζε να πιάσω επαφή με τον εαυτό μου, οτιδήποτε παρεμβαλλόταν ανάμεσα στην ανάγκη μου να με γνωρίσω και μένα και με αποπροσανατόλιζε έπρεπε να το πετάξω. Και αυτό έκανα», λέει.

Τα τελευταία δύο χρόνια πάντως είναι πολύ καλά με τον εαυτό του. «Τώρα είμαι σε μια φάση πολύ εποικοδομητική, νιώθω γεμάτος και καλά. Τα τελευταία δύο χρόνια επικοινωνώ σοβαρά με τον εαυτό μου και, πώς να το πω, μου αρέσω! Έχω όμως να κάνω ακόμη δουλειά με τον Γιώργο. Του χρωστάω καλές στιγμές, ταξίδια, ξεκούραση, ώριμη σκέψη, υγιές συναίσθημα και ήρεμη ζωή», αποκαλύπτει.

Όσο για την προσωπική του ζωή, για την οποία ποτέ δεν έχει διαρρεύσει κάτι λέει: «Δεν είχα και ποτέ καμιά ιδιαίτερη προσωπική ζωή, δεν είχα μακροχρόνιες σχέσεις, δεν συζούσα ποτέ και δεν έμπλεξα με ανθρώπους που θα το έκαναν πρώτο θέμα. Και να σου πω και κάτι ακόμα; Δεν έχω κανένα πρόβλημα να κυκλοφορήσω με τη σχέση μου έξω. Όταν υπάρξει θα το δείτε».

Όσο για το γάμο δηλώνει: «Η δέσμευση δεν με νοιάζει, τη δέχομαι πολύ καλά. Αλλά το γάμο με την έννοια της τυπικότητας τον ξορκίζω».  πηγή: gossip-tv.gr