Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει η αλλαγή ώρας της Ελένης Μενεγάκη, που ακόμα και άνθρωποι από τον χώρο των Media είναι περίεργοι να δουν τι θα γίνει. Από το αν η Ελένη θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στην νέα ώρα μέχρι και το ποιος θα πρέπει να είναι ο τίτλος της εκπομπής της. Λογικό είναι ότι θα αλλάξει ο τίτλος, καθώς το 'Καφές με την Ελένη' δεν θα συνάπτει με την μεσημεριανή ώρα.

Έτσι τρεις άνδρες με γνώσεις πάνω στην τηλεόραση, οι Πέτρος Μπούτος, Τζώνυ Καλημέρης και Θέμης Μάλλης αποφάσισαν -χιουμοριστικά- να δώσουν κάποιες ιδέες στην ωραία Ελένη.

Τον διάλογο στο twitter ξεκίνησε πρώτος ο Θέμης Μάλλης που έγραψε: "Φακές με την Ελένη. Είναι σικ και μιζέρια μαζί", για να πάρει την απάντηση του Τζώνυ Καλημέρη: "Μπουφές με την Ελένη. Ο μπουφές τα έχει όλα". Τέλος ο Πέτρος Μπούτος έγραψε στον Τζώνυ: "Τον τόνο που τον βάζεις;" (μπουφές ή μπούφος)

Και μία άλλη κυρία όμως που γνωρίζει πολύ καλά να χειρίζεται τα τηλεοπτικά πράγματα, ανέφερε πως η Ελένη δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να παρουσιάσει μεσημεριανή εκπομπή.

Ο λόγος για τη Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία περιγράφει τους κινδύνους που εγκυμονούν από τη μεταφορά της «βασίλισσας των πρωινάδικων» στη μεσημεριανή ζώνη. «Η Ελένη αναγκάστηκε, γιατί αν η απόφαση ήταν δική της θα το απέφευγε», δηλώνει κατηγορηματικά το στέλεχος της τηλεόρασης Ζήνα Κουτσελίνη και συνεχίζει: ««Επειδή δεν μπορεί να το υποστηρίξει, αναγκαστικά θα πάει σε ένα life style μαγκαζίνο».
πηγή: panoramalife/kontratv