Την Πέμπτη προβλήθηκε η συνέντευξη του συζύγου της, Λάμπη Λιβιεράτου, στην κάμερα του «Πολύ Μπλα Μπλα» όπου ο ίδιος άφησε σαφείς υπαινιγμούς για χωρισμό μετά από 12 χρόνια γάμου, λέγοντας: «Γυρίζω σελίδα στη ζωή μου». Μία μέρα μετά, η Εύη Αδάμ, μέσα από την κάμερα της ίδιας εκπομπής, εξήγησε πως όσοι από αυτή την φράση του 42χρονου τραγουδιστή αντιλήφθηκαν χωρισμό, μάλλον δεν κατάλαβαν καλά…

 Στην ερώτηση: «Πόσες φορές έχεις σκεφτεί να χωρίσεις;», η Μις Ελλάς 1994 είπε: «Πόσες φορές έχουν βγει φήμες ότι χωρίζω; Άπειρες. Πόσες φορές επιβεβαιώθηκαν στην πραγματικότητα; Στην πραγματικότητα δεν έχω χωρίσει καμία, άρα οι φήμες δεν είχαν καμία βάση», ενώ στη συνέχεια διευκρίνισε: «Πρώτα από όλα, δεν τσατίζομαι καθόλου να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, είναι απολύτως δικαιολογημένο, είμαι τόσα χρόνια σε αυτό τον χώρο, όπως και ο σύζυγός μου».

 Παράλληλα, απέδωσε την αιτία των φημών περί διαζυγίου, στην επιλογή του ζευγαριού να κάνει χωριστές διακοπές: «Είναι απολύτως δικαιολογημένο πολλές φορές, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων όταν κάνεις ξεχωριστές διακοπές να γράφουν όλα αυτά. Εμείς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κάναμε πολλές φορές ξεχωριστές διακοπές».

 Επιπλέον, όταν ρωτήθηκε για τη γεμάτη υπαινιγμούς φράση του συζύγου της: «Γυρίζω σελίδα στη ζωή μου», η 37χρονη καλλονή είπε: «Εδώ γυρίζει ολόκληρο έθνος σελίδα, ολόκληρη η Ευρώπη, ακόμα κι η Αμερική κινδυνεύει να πτωχεύσει. Σ’ αυτό το επίπεδο μιλάει ο Λάμπης, ετοιμάζει και μια νέα δισκογραφική δουλειά που οι στίχοι λένε “αλλάζω”. Aν δείτε λίγο πίσω από τα λόγια αυτά, θα καταλάβετε για τι πράγμα μιλάει ο σύζυγός μου».

 Για τις δυο της κόρες, την 11χρονη Νεφέλη και την 8,5 ετών Δανάη, είπε: «Θα φρόντιζα να μην τους λείψει ποτέ η ελευθερία της γνώμης τους», ενώ τόνισε: «Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τα παιδιά μου διαβάζουν τέτοια περιοδικά (σ.σ. που γράφουν ότι παίρνω διαζύγιο από τον Λάμπη) ή ότι βλέπουν τηλεόραση, κι αν τύχει ποτέ κάτι τέτοιο, τους θυμίζω πάντα ότι ο πυρήνας που ισχύει είναι ο πυρήνας της οικογένειας και οτιδήποτε θέλουν να μάθουν, τους λέω να έρχονται να ρωτήσουν εμένα».

 Παράλληλα, ανέφερε γελώντας: «Κουράζεσαι με την τρίτη- τέταρτη φορά, στη δέκατη όγδοη το βλέπεις πολύ χαλαρά και γελάς», ενώ πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν νομίζω ότι η δική μας οικογένεια μπορεί να προσβληθεί από κακή ενέργεια και πίστεψε με και οι δυο μας θέλουμε το καλύτερο γι’ αυτήν την οικογένεια».

 Τέλος, υπογράμμισε πως όταν πριν από περίπου ένα χρόνο έχασε τον πατέρα της, ζήτησε τη βοήθεια ειδικού, αλλά και βοηθήθηκε από τη συμμετοχή της στο «Just the 2 of Us», αλλά δεν θα ξανασυμμετείχε σε άλλο τέτοιου είδους φιλανθρωπικό talent show, γιατί «δεν είμαι υπέρ της επανάληψης».

Πηγή: Yupi.gr