Δεκάδες επισκέψεις με φιλανθρωπικούς σκοπούς έχει κάνει η Kate Middleton, προσπαθώντας να ενημερωθεί και να επιλέξει σε ποιον σκοπό θα αφοσιωθεί ως η σύζυγος του πρίγκιπα William, όπως αναφέρθηκε από τα Ανάκτορα του St. James. Από τα Ανάκτορα ζητήθηκε να παραμείνουν μυστικές οι επισκέψεις της Δούκισσας και να μην γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση στον Τύπο προτού η ίδια αποφασίσει σε ποιον φιλανθρωπικό σκοπό θα αφοσιωθεί ως «βασιλικός προστάτης». Λέγεται ότι ότι η Kate θα αφοσιωθεί τελικά στους άστεγους, ευάλωτους νέους ανθρώπους, σε θέματα βετεράνων και συντήρησης. Ωστόσο, τους ακόλουθους μήνες θα ενημερωθεί πλήρως ώστε να επικεντρώσει το ενδιαφέρον της εκεί που την ελκύει περισσότερο.

Η μητέρα του συζύγου της έκανε τακτικές μυστικές επισκέψεις σε καταυλισμούς αστέγων, ενώ έπαιρνε μαζί της και τον γιο της πρίγκιπα William. Όπως λέγεται, η εμπειρία τον ενθάρρυνε να γίνει προστάτης και να στηρίξει τον φιλανθρωπικό οργανισμό Centrepoint - έναν οργανισμός για τη στήριξη των άστεγων νέων - ως ενήλικας. Μάλιστα, κάποια στιγμή ο William είχε περάσει ένα βράδυ στους δρόμους του Λονδίνου σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους συμπατριώτες του για τους άστεγους.

Η πριγκίπισσα Diana ήταν γνωστή για το φιλανθρωπικό έργο της καθώς περνούσε ώρες βοηθώντας παιδιά αλλά και καρκινοπαθείς, ενώ στήριζε τους άστεγους τους ασθενείς HIV και Aids αλλά και θύματα από νάρκες πολέμου.

Πηγή μέσα από το παλάτι ανέφερε στη Daily Mail ότι η Kate έχει την πλήρη υποστήριξη του συζύγου της «Δούκα του Κέιμπριτζ», ωστόσο αναζητά μόνη της τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Εκείνος συνεχίζει να εργάζεται ως πιλότος σε διασωστικά ελικόπτερα, ενώ πρέπει να συμπληρώσει πολλές ώρες πτήσης για να γίνει σμήναρχος. Η Kate απολαμβάνει την ησυχία του σπιτιού της ακόμη, ενώ στο νέο έτος θα ανακοινώσει τις αγαθοεργίες στις οποίες θα αφιερωθεί ως «Δούκισσα».


Πηγή: real.gr