Τι θα δούμε φέτος στα Μυστικά της Εδέμ;
Είναι μυστικά και δεν μπορώ να τα αποκαλύψω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι φέτος η αγωνία θα κορυφωθεί. Μάλιστα φέτος εμείς θα είμαστε σε «συγχρονισμό» έκπληξης με τους τηλεθεατές, καθώς –αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα– θα βλέπουμε κανονικά τα επεισόδια κάθε απόγευμα. Το trailer της σειράς έχει πολύ αίμα. Θα έχουμε πολλά θύματα;
Είναι συνταρακτικό το φινάλε. Κυρίως το τελευταίο κομμάτι. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, γιατί όποιος ξέρει πολλά πεθαίνει.

Πώς νιώθεις που μετά από τρία χρόνια δεν θα πας ξανά σε αυτό το πλατό;
Για μένα ήταν πολύ δύσκολος αυτός ο αποχωρισμός. Επειδή όμως έκανα ένα πάρτι για τα γενέθλιά μου πριν από λίγο καιρό και ήρθε όλη η Εδέμ, κατάλαβα ότι δεν είναι αποχωρισμός αλλά το καλωσόρισμα μιας πολύ καλής παρέας.

Ένα καθημερινό σίριαλ βοηθάει ή «καίει» έναν ηθοποιό;
Το «καίγομαι» και «καταναλώνομαι» δεν το δέχομαι. Η καλή δουλειά είναι πάντα για καλό. Αν έχεις καλή συνεργασία και κάνεις καλά τη δουλειά σου, είτε παίζεις καθημερινά είτε εβδομαδιαία, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Ο καλός ο ρόλος είναι δώρο. Εγώ χαίρομαι που η Νόρα ήταν ένας από τους ωραιότερους ρόλους που έχουν γραφτεί και μου τον εμπιστεύτηκαν.

Υπάρχει περίπτωση να σε δούμε στο Just the Two of Us;
Με τίποτα. Εγώ δεν έχω το ταλέντο του αγαπημένου μου φίλου και κουμπάρου Παναγιώτη Πετράκη.

Πηγή: Yupi.gr