Την Παρασκευή το βράδυ η διασκέδαση στο νυχτερινό κέντρο «Εmpati north», στο οποίο εμφανίζονται οι Αντύπας, Δημητρίου και Σπυράκος, χτυπούσε για ακόμη μία φορά «κόκκινο», με τους θαμώνες του μαγαζιού να επιδίδονται σε έναν ανελέητο λουλουδοπόλεμο. Τα βλέμματα όλων όμως, τράβηξε το πρώτο τραπέζι-πίστα, αφού σε αυτό κάθονταν και διασκέδαζαν μία 10μελής παρέα, η οποία μεταξύ άλλων αποτελούνταν από τον διευθύνοντα σύμβουλο του ANT1 Θοδωρή Κυριακού, την «προστατευομένη» του Νάντια Μπουλέ αλλά και την Έλενα Παπαβασιλείου.

Τις παραπάνω πληροφορίες έφερε στο φως της δημοσιότητας το gossip-tv.gr, το οποίο ανέφερε ότι το ξεχωριστό αυτό «παρεάκι» έφτασε στο μαγαζί στις 2 το ξημέρωμα και έφυγε 3 ώρες αργότερα, αφού πρώτα διασκέδασε σε έντονους ρυθμούς.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το συγκεκριμένο site, στο κέντρο πρώτα έφθασε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ellatte» και λίγη ώρα μετά στην παρέα της προστέθηκε και ο «ισχυρός» άνδρας του ANT1.

Η Νάντια είχε τα μαλλιά της πιασμένα κοτσίδα και ήταν σχεδόν άβαφη, ενώ όπως μαρτυρεί το gossip-tv, η παρουσία τόσο της Νάντιας όσο και της Έλενας Παπαβασιλείου έγινε αμέσως αισθητή από τον κόσμο που διασκέδαζε στα διπλανά τραπέζια και έσπευσε να φωτογραφηθεί μαζί τους και να ζητήσει ένα αυτόγραφο.

Οι δύο ξανθές παρουσιάστριες έχουν «δέσει» αρκετά το τελευταίο διάστημα ενώ στην παρέα τους φαίνεται πως εδώ και λίγο καιρό έχει προστεθεί και ο «καρδιοκατακτητής» Θοδωρής Κυριακού.

Μάλιστα όλο και πληθαίνουν οι φήμες ότι Θοδωρής και Νάντια αποτελούν το νέο talk of the town ζευγάρι, με τους ίδιους να προσπαθούν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Άλλωστε είναι γνωστή η αδυναμία του Θοδωρή Κυριακού στο γυναικείο φύλο και η Νάντια θεωρείται αδιαμφισβήτητα ένα αρκετά γοητευτικό θηλυκό...