Σίγουρη θεωρείται η μετακίνηση του Πέτρου Κωστόπουλου στο κανάλι του Αμαρουσίου, αφού βρίσκεται σε διευρυμένες συζητήσεις με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του καναλιού και καλό του φίλο Γιάννη Λάτσιο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι δύο «ισχυροί» άνδρες των media πέρασαν μαζί ένα μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών στη Μύκονο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εκπομπή «Πρωϊνή Μελέτη» επιβεβαίωσε τα σενάρια που ήθελαν τη μετακίνησή του στον ANT1 ενώ δήλωσε μεταξύ σοβαρού και αστείου πως θα ήθελε να κάνει πρωινή εκπομπή (αντίστοιχη με εκείνη των Λιάγκα-Σκορδά) μαζί με τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού...για να τσακώνονται on air!

«Εμένα θα μου άρεσε να κάνω πρωινό με την γυναίκα μου, γιατί θα ήταν μια καλή ευκαιρία να τσακωθούμε στον αέρα! Ξέρετε, πώς κάνουν ο Λιάγκας με την Φαίη; Στο στούντιο του mega, πέφτουν πολλές κλωτσιές με αυτά που λέει και ο ένας και ο άλλος. Σίγουρα θα μαγείρευα πολύ καλά. Απλά το μόνο που με απασχολεί είναι ότι δεν μπορώ να ξυπνήσω. Πώς να βγω δηλαδή, κακομούτσουνος, αξύριστος και απεριποίητος; Δεν πάει…», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «αγκάθι» στη συμφωνία Κωστόπουλου-ANT1 είναι το γεγονός ότι ο εκδότης των life-style περιοδικών θέλει να φέρει στο κανάλι και το «Βράδυ» του, την εκπομπή που έκανε στον ALPHA και δεν πήρε το πράσινο φως για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Υ.Γ.: κ. Κωστόπουλε αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε να κάνετε. Πρωινή εκπομπή (α λα Λιάγκας), βραδυνό talk show ή δελτίο ειδήσεων (όπως είχατε αναφέρει προ ημερών); Τα τηλεοπτικά συμβόλαια σας περιμένουν...